reklama

Marcóweczki 2011

reklama
miałam fajny wieczór :-D z R. :-D a dziś czeka mnie dzień masakra ...8h w pracy a potem 4h pracy u znajomych ...więc staram się pozytywnie podtrzymywać na duchu:-D hehe:-D wrócę do domu pewnie na 20/21 i padnę :-) i jutro tak samo... mój R. będzie musiał mnie zbierać z podłogi...

malina - co do pełnego pęcherza to ja słyszałam że tego już nie trzeba stosować i można spokojnie chodzić na usg z pustym... ja przynajmniej chodziłam z pustym bo na 5min przed wejściem do gina odwiedzałam WC bo tak mnie cisnęło :-D

Ostatnia edycja:
hej

nie bylo mnie kilka dni a wy oczywiscie nskrobalyscie tyle ze nie jestem w stanie nadrobic
dziwny dzien dzisiaj z mila checia bym jeszcze pospala ale jakos nie moge dotego strasznie zimno chyba trzeba wybrac sie na zakupy aby poprawic sobie humor:)

czesc gwiazdy;-)

ja juz od godziny nie spie biegam do kibelka z nerwów:tak::tak: hahahhh a usg o 10:00 mam i tezmusze miec pełen pęcherz bo ciaza jeszcze wczesna.......

Milutek- dzieki dzis dzien pełem wrażen wiec kciuki sie przydadza a ty sie nie smuć zycie jest zbyt krótkie zeby sie dolowac............buziaki
futrzakowa- zdradz tajemnice wieczoru ahahhh ktora cie w takowy nastrój wprowadziła:-D:-)
Haras- te preznty to poustawiałas jak na gwiazdke tylko choinki brakuje ahaahhah STO LAT DLA MAŁEGO!!!!!!!!!

MUSZE COSIK ZJESC UBRAC SIE I NA AUTOBUS DO SZPITALA!!!!!!!!!!!!!

Pinka25-w takim razie trzymam już kciukasy i czekam na wieści:):)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
My mamy wizyte dopiero o 17:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam o pięknym poranku! Humorek mam fajny, słoneczko świeci i obudziłam się bez mdłości! Małż twierdzi co prawda, że to jego zasługa, bo mocno się mną wczoraj zajął ;-) i to na pewno dlatego! Zresztą, kto tam wie? Grunt, że czuję się dobrze!

fusia
- nie daj się "wkręcić" córeczce. Ona może mała, ale cwana. Sprawdza mamusię i szantażuje troszeczkę. A nuż się uda i mama przestanie męczyć? Nic złego jej przecież nie robisz, a pomagasz.

malina- ja ze swojego obecnego gina jestem baaaardzo zadowolona, ale u poprzedniego byłam tylko na jednej wizycie i czułam się trochę "zlana". Że jakbym sama o wszystko nie dopytała, to nie dowiedziałabym się niczego. No i zmieniłam.

aneta
- poczytaj, bo może dieta może pomóc. Ja kiedy po ciężkiej monoukleozie miałam paskudną anemię byłam na siłę wręcz pojona sokiem z buraków. Pomogło!

cliffordek
- biedulko, może niech ci mąż głowę pomasuje? Ja stosuję mrożoną marchewkę. Jako okład ;-)

scarletka
- trzymam kciuki za zdrówko Piotrusia!

Harsharani - 100 lat dla Olafa!!!

reklama
Cześć dziewczynki
Ja nadal choruję, choć juz jest trochę lepiej a miałam na tym urlopie odpoczywać bo od poniedziałku do pracy ech...
Harsh-uściski dla synusia
Pinka-trzymam kciuki za usg, ja mam w nastepny pt genetyczne
Malina-musisz mieć zaufanie do swojego ginekologa i czuć sie bezpiecznie, jeśli tak nie jest trzebva go zmienić. Ja do swojej pani dr chodzę od 10 lat
Pozdrawiam i zmykam do łóżka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry