reklama

Marcóweczki 2011

Cześć Babeczki!

Baaardzo dawno mnie u Was nie było. Przykro mi troszke, ze tak tylko wpadam i wypadam, nie mam kiedy sie z tu bardziej zadomowić, ale takie zycie...
Zabrałam sie na powaznie za zakładanie tej mojej firmy, wniosek o dofinansowanie pisze- moze cosik z tego bedzie. No i w kółko robie zaproszenia i lepie anioły:sorry: Dlatego czasu na bb brak.

Ale podczytuje czasem i widze, ze prócz małych dolków wszystko u Was dobrze, brzuszki rosna, waga skacze:-D. I oby tak dalej:tak:

Dzis mnie leniuch złapał, wiec wpadłam kawke z Wami wypic, ok?:-)

reklama
Cześć kochane
Na dorze piękne słońce,a ja mam katar taki ,że nic nie robię tylko chodze i smarkam , na nosie juz strupy, jak mnie złapie atak kaszlu toaż mnie brzuch boli ,czyli chyba bez internisty sie nie obędzie.
Na poprawę humoru zrobię sobie kakao i zjem bułeczki ktore wczoraj wieczorem upiekłam male drożdżówki z budyniem , wiadomo najepsze cieple więc podgrzeję sobie .

Scarletka- grill na balkon i heja :-):-):-) nikt Ci nie broni:):) no chyba że nie masz balkonu:-(:-(

Dmuchawiec- kawkę to zawsze możesz z nami wypić:-):-)

Kasienka- dużo zdrówka życzę:-):-):-) i jak tylko masz możliwość to udaj się do rodzinnego- lepiej dmuchać na zimne

Dmuchawcu gratulacje za odwagę!! Ze swoim talentem podbijesz rynek :D Powodzenia!

Chcesz pączusia do kawki?? Ja zjadłam już 4 takie malutkie uff

images.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry