Milutek23
BLIŹNIAKI- szczescia dwa
A Ty co się tak smucisz??? pączki Malinka rozdaję więc się uśmiechnij:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Ty co się tak smucisz??? pączki Malinka rozdaję więc się uśmiechnij:

na BB jest przecież chyba jakiś ranking z różnych miast, więc to też może pomóc.

na 1 wizytę do pani doktor czekałam tylko tydzień, a teraz chodzę co 3 tygodnie i miałam łącznie 3 wizyty, w tym 2 USG
myślę, że teraz jak pójdę 27, to nie będzie USG, ale może uda mi się umówić na kolejne i wtedy poznam płeć dziecka.

. Tylko nie mogę się dodzwonić do ośrodka żeby upewnic się czy lekarz dzisiaj jest!!! Za bardzo się denerwuje co się tam w środku dzieje a poza tym szczegółowe usg miałam 30.08 natomiast potem na kontroli 9.09 sprawdzał tylko czy pikają serducha i ujście szyjki.kilogramami się nie przejmuj- lekarze czasem troche przesadzająCześć Dziewczyny
Przytyłam 3,9 kg aż się przeraziłam jak mnie lekarz zważył i powiedział że to za dużo jak na 16 tydzień. Muszę uważać co jem...
Widzę że dużo nowych Mamusiek na forumnie nadrobię już raczej tego co napisałyście! Cały dzień musiałabym czytać...
A Milutek jaką ma fajną foteczkęodwracałam komputer żeby zobaczyć aż mąż się dziwnie spojrzał i zapytał co ja robię hihi

No to miałaś niespodziankę Ewiale jaja
Pewni to my chyba będziemy dopiero jak same zajrzymy do pieluchy
Koncia zapomła o mnie:/
Milusia jeśli masz się zadręczać to lepiej pójdź :* Sama mówiłaś wcześniej - lepiej dmuchać na zimne :* i zapytaj o twardnienie brzuszka, czy wieczorami to normalne![]()
- wszystko nas martwi. Kolejna wizytę mam 6 października, ale wtedy pewnie tylko ginekologicznie mnie zbada i serduszk osłucha, na usg dopiero umówi.