reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Futrzak masz krechę! Do wszystkich i każdego z osobna coś napisałaś a o malinie nic a nic, głucha cisza.. ja se to zapamiętam ;p

Harszka szalej, zwiedzaj i odpoczywaj ile wlezie!!

Agapa niestety nie w każdym przypadku można się trzymać OM. Jeśli kobieta ma zaburzenia miesiączkowania (np. z powodu torbieli) to wręcz nie można! Różnica może wynieść nawet około miesiąca, a to już byłoby niebezpieczne dla maleństwa..

A ja wracam do pracy, bo nigdy nie skończę.............................

to i ja się witam.
już prawie południe. ale musiałam siorkę ochrzanic, że nie zadzwoniła po wizycie u lekarza. jej fasolinka ma 8 mm :) cudeńko. muszę ja jeszcze przymusic, żeby zdjęcia mi przysłała.

Futrzak masz krechę! Do wszystkich i każdego z osobna coś napisałaś a o malinie nic a nic, głucha cisza.. ja se to zapamiętam ;p

A ja wracam do pracy, bo nigdy nie skończę.............................

eeee:-D przecież ty nie umiesz się na mnie złościć:-D hihi:-D i tak mnie kochasz i tak:-D a jak się udała wczorajsza wizyta w galerii? :-) bo nie wiem czy mi sięnie pokiełbasiło ale wczoraj miałaś tam buszować między 9 a 12:-D

Witam Babeczki
Dzisiaj jestem do 16-tej sama,m w pracy,synek w szkole.. Zazdroszczę Wam ze możecie sobie wpaść do mamy na obiadek.. Ja się z moja widzę raz czasem dwa razy w roku:-( Mam z nią kontakt przez Skype ale to nie to samo.Mamy dzisiaj śliczną pogodę a mnie na smutasy wzięło:-( chyba hormony się odzywają
Dziękuję ze jesteście!!!

ja dzis na obiad meżowi robie naleśniki a y z młodą jemy barszcz-ytaki na kiszonych burakach -mniam
chyba mi od ostatnich badań hemoglobina spadła ze mam ochote na takie wysokożelazowe rzeczy :)

hej mamuśki:happy2:
Mój M się rozchorował, od wczoraj męczy go gardło, a ja przez całą noc miałam schizy, że się zarażę. Każdy sen o tym jak jestem chora i spać nie mogłam, ale ostatecznie pospałam aż do 10.30. Obudziłam się i tak mi jakoś gorąco, ale boję się sięgać po termometr. W poniedziałek rozpoczynam zajęcia na uczelni i nie chcę zacząć od nieobecności...
Myślicie, że apap coś pomoże i powinnam go zażyć profilaktycznie? Chociaż czytałam, że lepiej nie, bo organizm musi sam walczyć. Ale z drugiej strony jak będę miała temperaturę, to może powinnam?

Mój dzidziol wczoraj tak kopał, że się śmiałam, że aerobik uprawia. Co kilka sekund go czułam wieczorem.:-D

Fusia
, strasznie kłopotliwy ten właściciel. Bardzo ci współczuje takiej sytuacji. Rzeczywiście jakiś psychopata i widać, że własnego życia nie ma.

futrzaku, porodu strasznie się boję i tak jak kocham dzieci, to gdyby nie wpadka, to długo bym się nie zdecydowała na własne, bo na samą myśl o porodzie trzęsę się ze strachu :baffled: i nawet się cieszę, że los zdecydował za mnie, w końcu trzeba to mieć za sobą, a potem będzie już tylko piękniej ;-)

Wczoraj w wiadomościach mówili o trojaczkach wcześniaczkach, urodziły się jakoś w 20 tc+ :shocked2: i tak sobie pomyślałam, że niedługo my będziemy w 20 tyg. i że takie szkraby teraz potrafią odratować i dać im normalne, zdrowe życie. Aż się wzruszyłam.

A clifordka się obija :confused:

koncia - nie zażywaj profilaktycznie nawet apapu:-) póki co twój organizm doskonale sobie radzi więc po co sie faszerować:-) ale zrobisz jak uważasz:-) a ja to o porodzie nie myślę tylko o samym pobycie w szpitalu:-( sama myśl o pobycie tam przebija moje lęki porodowe... ale teraz to juz "pozamiatane" :-) więc PO, tak jak mówisz, będzie tylko piekniej:-)

reklama
Tyle babeczek urodziło przed nami, że i nam się uda ;) no sresssssssssss laski!!

Futrzak owszem byłam w galerii SAMA, bo sie ktoś na mnie wypiął i wolał pracować ;p
Ceny są "świeże", same nowe jesienne kolekcje, więc chyba trzeba poczekać :)
Może po pracy strzelę foto moim zakupom :D
Ja już nie mogę się doczekać, żeby stroić moją Julcię :D
A mama mnie przytemperowała, że nie mam kupować na początek wypasionych ciuchów, bo dziecko na początku się ubiera w śpiochy i kaftaniki.
No dobra, może pierwszy miesiąc, zanim opanuję sztukę zapinania guziczków i suwaczków na małym ciałku, ale potem uuuuuuuuuuuuuuuu będzie dama :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry