reklama

Marcóweczki 2011

Nosferata witaj widze ze z jednego miasta jestesmy fajnie:)ja chyba czuje ale delikatnie jakby mucha mi latala wiec nie jestem pewna czy to to a czuje sie dobrze a Ty jak tam?

Malina hehe juz sie smialam ze nie mamy czym jechac to saniami pojedziemy ale bez sniegu bylaby lipa a teraz to juz widze nie bedzie problemu:P

reklama
Cornela lepiej chłodno niż 35 stopniowy upał jak na moim, mdlałam w sukience i byłam cała mokra i spocona, połowa gości siedziała z gorąca pod parasolami na dworze, ciasto pływało i klima nie wyrabiała!!! Do tego całkowicie musiałam zmienić koncepcję fryzury żeby sie dodatkowo nie gotować;) wszystkie kwiaty padły a czekoladki pływały w pudełkach;) wydłubywalismy później z mężem widelcem;)
Cornelka też z Lublina? Nawet nie wiedziałam;)
Malinka to tylko ok 500km;) jak zaraz się zbiorę to do rana dojadę hehe tylko zamawiam powitanie w regionalnym stroju i z regionalną gwarą;) Jakby to brzmiało takie powitanie???

Nosferata ja wprawie z Lublina wiec też czuję się szczególnie witana;) Ja ruchów nie czuję a poza humorami które czasami mam to też czuję się dobrze w tym momencie;)

Ostatnia edycja:
Ewi ktoś mi kiedyś powiedział ze ''nic nie dzieje się bez powodu'' i to się za każdym razem sprawdza.Moja siostra chodziła z jednym chłopakiem kilka lat,on w miedzy czasie wyjechał do pracy do Grecji i wszystko zaczęło się od tego momentu sypać,aż w końcu zerwał z nią przez tel. Siostra bardzo to przeżywała a dziś jest szczęśliwą mężatką ma dwoje kochanych smerfów i prawdziwa miłość znalazła za zakrętem.
Nosferata witaj! Nasze grono pęka w szwach ale zawsze się znajdzie miejsce dla nowej członkini:-)
Milutek ile razy ja wodę zagotowałam w piecu:szok: Na szczęście udało się zawsze nad tym zapanować:tak:

Ewi wyobrazam to sobie dlatego nigdy w zyciu nie chcialabym brac slubu w lecie bylam ostatnio na weselu gdzie wszyscy sie pocili no i to byl tylko jeden wielki smierdzacy pot dotego brak klimy malo miejsca a tanczyc nawet sie nie chcialo za rok koscielny jak bedziemy brac podkreslilam ze najwczesniej to ostatni weekend sierpnia zebym sie sama nie zagotowala w sukience:)
tak wlasnie z Lublina;)

Nosferata- witam nową Marcjanke :-):-):-)

Kurde zazdroszcze Wam szkoły rodzenia- nie orientujecie się może czy z bliźniakami też mozna chodzic. Choc czy ja wiem czy to ma sens??? Bo na 99% bede miec CC?? Jak myslicie?

Cornelka ja miałam 12 czerwca i cały czas było tak fajnie ok 28 stopni a w dzień ślubu bach 35 i w niedzielę znowu chłodniej;) z pogodą nie zgadniesz;)

Wierka moim rządziła matka a na koniec dowiedziałam się takiej rzeczy że szkoda gadać, włosy siwieję!!!
A męża poznałam w listopadzie 2009;) i to była miłość od pierwszego wejrzenia hehe

milutek - szkoła rodzenia jest nie tylko o samym porodzie ale także o pielęgnacji maluszka, o połogu, o karmieniu. Zawsze możesz się zapytać kiedy odbywają się jakie zajęcia i opuścić te dotyczące porodu.

milutek - szkoła rodzenia jest nie tylko o samym porodzie ale także o pielęgnacji maluszka, o połogu, o karmieniu. Zawsze możesz się zapytać kiedy odbywają się jakie zajęcia i opuścić te dotyczące porodu.
Ahaaa no to ciekawe- chyba nawet widziałam ulotki o bezpłatnych szkołach rodzenia i u nas w ośrodku i w szpitalu. Musze sie temu przyjrzeć! Dzieki za info:):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry