Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wtrząchnęłam z musztardą na kolację
no i nadal lubię ten zapach... Wszystko przez te ulepszacze 
U mnie też nie widać ciąży w ubraniach
wyglądam jakbym utyła i tyle... A jak zapominam, że w ciąży jestem, to mi się przypomina jak chodnikiem pod górkę idę i czuję, że nie daję rady
a tu końca nie widać i aż chce się przystanąć i odsapnąć jak jakaś starowinka
ja to niestety koszmary o bakteriach i przeziębieniu dziś miałam, ale już trochę wyluzowałam i liczę, że przyśni mi się coś fajnego :-)

chyba, że to pytanie do aktualnych już mam. Ja raczej nie będę chodziła, bo M nie będzie mógł, a sama nie chcę 
Teraz sobie myślę, że nie wiem co mnie napadło, zwyzywałam biedaka, chociaż od razu posprzątał. Boshe, te hormony dają popalić naszym facetom
A jak go kolega (świeżo upieczony ojciec) ostrzegał, to M się śmiał i mówił, że jestem inna i w anioła się zamieniłam 

ja studiowałam teologie katolicka i na wydziale była ksiegarnia św jacka gdze sprzedawała super babka -ja i jeszcze dwie takie dzewczyny zaprzyjaźniłyśmy sie z tą kobitka i nagle po kolei wszystke trzy zachodziłyśmy w ciaze a Ona sie smiała ze po ksiegarni plemniki latają oczywiscie zwiazku to niemiaąło ale smiesznie wygladało bo potem byłu "zloty"cięzarówekEwi z tym spotkaniem to by dopiero śmiesznie było:-). Tyle ciężarnych w jednym miejscu to naprwde śmieszny widok. Chociaż teraz jakoś często spotykam w różnych miejscach kobiety w ciąży. I przyznam się,że zawsze mi się wtedy chce śmiać. A już wczoraj jak wybrałam się z siostrą na zakupy, która ma termin porodu na 8 grudnia , i spotkałyśmy w sklepie jeszcze jedną brzuchatą to myślałam,że pękne;-). Inwazja czy co? A może to jakieś zarażliwe ta ciąża
![]()
jasne ze ma sens szczególnie jak to pierwsze twoje dzeci będzie o kąpieli-czasem nawet są zajęcia prakryczne na lalkachNosferata- witam nową Marcjanke :-):-):-)
Kurde zazdroszcze Wam szkoły rodzenia- nie orientujecie się może czy z bliźniakami też mozna chodzic. Choc czy ja wiem czy to ma sens??? Bo na 99% bede miec CC?? Jak myslicie?
W Chorzowie też niby za 200zł jest - ale za chiny nie da się tam dodzwonic. Od wczoraj próbuję prawie non stop i nic!!!