reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej dziewczyny, a ja dzisiaj nareszcie wychodze do domku :) boze ale sie ciesze, odrazu dorwe sie do zarcia, wczoraj przed snem miałam wrazenie i to wyraznie ze dostałam kopniaczka, kurcze to mogła być dzidzia?? no bo w sumie co innego:)

Witajcie w ten piękny piątkowy poranek:> zaraz weekend, zaraz weekend:> jeszcze tylko 6 godzin pracy...;/
Migotka876 - nie ma to jak dobre domowe jedzonko prawda? nie szalej tylko, żeby Cie brzuch nie rozbolał i żebyś nie daj Bóg nie dostała jakiejś niestrawności! a kopniaka gratuluje;) moja Fasola też kopnęła pierwszy raz pare dni temu:) śmieszne to i takie... uszczęśliwiające:) Odpoczywaj!:)

Witajcie w ten piękny piątkowy poranek:> zaraz weekend, zaraz weekend:> jeszcze tylko 6 godzin pracy...;/
Migotka876 - nie ma to jak dobre domowe jedzonko prawda? nie szalej tylko, żeby Cie brzuch nie rozbolał i żebyś nie daj Bóg nie dostała jakiejś niestrawności! a kopniaka gratuluje;) moja Fasola też kopnęła pierwszy raz pare dni temu:) śmieszne to i takie... uszczęśliwiające:) Odpoczywaj!:)

no własnie, jedzonko:) moj chlopak ma cos gotowac, az sie boje hehe bo chyba nigdy tego nie robił:) ale trzeba bedzie udawac ze dobre:)
a w tym szpitalu to chyba ludzi chcą zagłodzic, normalnie jak bym polezała jeszcze kilka dni to bym sie wykoczyła.
wczoraj jak był ten kopniak to smiałam sie sama do siebie:) piekne uczucie.chyba zaczynam naprawde mocno kochac swoje maleństwo:)

reklama
Migotka876 - wszystko lepsze niż jedzenie w szpitalu. Pamiętam jak wylądowałam jakiś czas temu na oddziale z powodu bolesnych miesiączek i przyszła Pani z obiadem...zupką..zielono-żółtą z baaaaaaarrrddzzzzooo długim makaronem. Zapytałam co to za zupa. Okazało się ze brokułowa ze świderkami:D:D odechciało mi się, bo naprawdę ie wyglądało to dobrze;/ Ale nic się nie martw, Ty dziś dostaniesz coś dobrego, chłopak na pewno się postara;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry