reklama

Marcóweczki 2011

witajcie dziewuszki :)

Migotka super, że wychodzisz. Nie ma to jak w domu.
Pestusia ja to godzinę później niż ty kończę, więc u mnie jeszcze 6,5 godziny...
Ale też już niedługo...

Miłego dzionka.

A gdzie się podziała reszta dziewczyn????

reklama
Migotka876 - wszystko lepsze niż jedzenie w szpitalu. Pamiętam jak wylądowałam jakiś czas temu na oddziale z powodu bolesnych miesiączek i przyszła Pani z obiadem...zupką..zielono-żółtą z baaaaaaarrrddzzzzooo długim makaronem. Zapytałam co to za zupa. Okazało się ze brokułowa ze świderkami:D:D odechciało mi się, bo naprawdę ie wyglądało to dobrze;/ Ale nic się nie martw, Ty dziś dostaniesz coś dobrego, chłopak na pewno się postara;)

a u mnie codzinnie na sniadanie zupa mleczna, jak ja tego nie nawidze, bleee, mam nadzieje ze sie postara i ze ogoraski bedą

a ja jeszcze dwie godziny i bede w domu:)

dzieńdoberek:-)

na krótko wpadam...melduję się...nadrabiać wczorajsze bazgrołki będę później:-)

wzięłam na dziś L4 :-D więc odpoczywam :-)

a teraz wychodzę by na 11 dojechac na lotnisko bo moja teściowa wraca z liverpoolu i ma zakupy wyprawkowe dla mnie :-D więc jestem ciekawa co zakupiła:-D

do usłyszenia póxniej laseczki!

witam w ponury dzien ale bezdeszczowy poki co:P

Justyna witaj fajnie miec kolejna swoja:P

Ewi hehe z tym spotkaniem dobry pomysl moglybysmy kiedys zorganizowac:)

widze ze temat o szkole rodzenia ja chyba raczej nie bede szla ale jeszcze zobaczymy moze zmienie zdanie

a mam takie zapytanko czy was tez tak okrutnie bola sutki tzn pieka??:(

Witam się i ja!!!!!

U mnie jesienno-zimowej pogody ciąg dalszy:baffled:
Natalka nie poszła dzis do przedszkola ,bo całą noc prawie nie spała.:no:Od nowa :goraczka,katar i paskudny kaszel.Także mam weekend z głowy:baffled:.Mam nadzieje ,ze i tym razem obejdzie się bez antybiotyku-trzymajcie kciuki.

futrzakowa,pochwal się później prezentami od teściowej.

Witam nowe mamusie!!

Futrzaczku to tylko pozazdrościć, bo dzień się świetnie zapowiada. Leniuchowanie na L4 i przeglądanie wyprawki. No, lepiej być nie może.
A ja to jak zwykle w pracy :(

Cornelko mnie czasami tak bolą mocno. Najczęściej jak (brakuje mi słowa - skleroza ciążowa - o mam!) je podrażnie. A do tego wystarczy czasem noszenie stanika :(

Anetko życzę, żeby mała w końcu wyzdrowiała. Teraz najgorszy czas dla dzieci. Poszły do przedszkola i roznoszą zarazki.

Witam marcjaneczki:-)
No ciekawe jak z ta pogoda dzis bedzie,zapowiadali piekne słonce ale u mnie oprocz tego na razie jest jeszcze sporo ciezkich deszczowych hmurek.
Dzis czeka mnie pracowity dzien,mam dwie fuchy,jedna do poludnia a druga po 18 wiec troszke mnie tu nie bedzie.
Migotka fajnie ze dzis wychodzisz:-),zycze smacznego;-)
Futrzaczku ale bedziesz dzis miec fajny dzien:-),czekamy na fotki wyprawki;-)
Aneta zdrowka dla cory i zebys tylko Ty sie nie zaraziła.
Cornelka ja tez mam takie bolesne,piekace sutki,masakra,najgorzej w nocy i jak ubiore stanik,najlepiej to ich wogole nie dotykac.

Witam i ja:)

Nie wiem jak to zrobiłam ale położyłam sie bez dolegliwości a wstałam z katarem. Dziewczyny czy wy z nudów też gracie w literaki albo farmera czy to tylko ja tak zdziecinniałam ostatni???

Cornelka ja jestem za spotkaniem;) fajnie by było tak na żywo:)

Migotka super że już wychodzisz:) a chłopak to Cię jeszcze zaskoczy jak coś pysznego przyrządzi;)

Futrzaczku ale Ci fajnie. Ja jeszcze nie mam nic dla maluszka. Jak poznam płeć na 100% to na coś się skuszę hehe a teraz jeszcze czekam cierpliwie;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry