Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
.
Koncia to bylo meza nie wyganiacpolecam mu theraflu mojemu pomoglo po jednym dniu a bylo z nim naprawde kiepsko
![]()

Chyba wskoczę do wyrka i spędzę w nim cały dzień.-obcy...hehehehej dziewczyny, a ja dzisiaj nareszcie wychodze do domkuboze ale sie ciesze, odrazu dorwe sie do zarcia, wczoraj przed snem miałam wrazenie i to wyraznie ze dostałam kopniaczka, kurcze to mogła być dzidzia?? no bo w sumie co innego
![]()
Migotko super ze wychodzisz mój m kiedys gotował tylko jajecznice a jak mi kiedyś obiad zrobił to myślałam ze umre-z przejedzenia bo takie pyszne było!teraz mu sie niechce i pizze zamawia hehehehno własnie, jedzonkomoj chlopak ma cos gotowac, az sie boje hehe bo chyba nigdy tego nie robił
ale trzeba bedzie udawac ze dobre
a w tym szpitalu to chyba ludzi chcą zagłodzic, normalnie jak bym polezała jeszcze kilka dni to bym sie wykoczyła.
wczoraj jak był ten kopniak to smiałam sie sama do siebiepiekne uczucie.chyba zaczynam naprawde mocno kochac swoje maleństwo
![]()