reklama

Marcóweczki 2011

Witam wszystkie marcóweczki:-)
Nadrobiłam wszystkie zaległości ale jakoś nie mam weny do pisania. To chyba po wczorajszej kłótni z moim Tż. W ramach relaksu poleniuchowałam sobie do południa, a potem za obiadek się wzięłam: ryż z kurczaczkiem i pieczarkami, właśnie kończy się robić:-) Zjem sobie, chwila odpoczynku i do robótki:-(

reklama
Fusia, to napisz potem ile to kosztuje, bo to przyjemniejsza opcja niż szpital :)

Wzięłam trochę chałupę posprzątałam i jakoś mi lepiej :P

Zastanawiam się czy nie kupić takiego płaszczyka, ale kurde płci nie znam :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fifronka- już do Was dołączam;)choc nie z samego rana jak to zwykle robie :-D

Futrzaczek- czekamy na foteczki zagranicznej wyprawki:)

Anetka- ja już trzymam kciukasy &&&&

Ewi- w farmera??? masz owieczki i krowy?? Mój mą zw to grał kiedyś przez ponad kilka mesiecy:) Ja raczej wiszę oprócz na necie to na tv: fox life, axn i Universal- a tam wszystkie seriale na zmianę:)ale gierki tez przy okazjo ale bardziej zręcznościowe typu zbijanie kulek albo klocków:)hahaha:-):-)

Koncia- tylko czasem sobie za dużo nie wmawiaj bo wiruski sie bardziej Ciebie wtedy chwycą. A kaczuchy nie uciekną:)

Justyna- widze ze podzielasz mój los- L4 od 2 miechów. a będziesz faktycznie jeszcze wracać do pracy czy to tylko taka chec. Bo u mnie chęć ale do pracy absolutnie mi nie wolno wrócić!

Cornelka, Ewi- szkoda że nie mieszkamy bliżej- ja cały czas wszędzie ciągnę ze soba mamę..bo siedzi w domku a tak to tez nie bardzo mam z kim gdzie wyjsc!!!!
Cornelka- niech moc tasiemców bedzie z nami:)ja tez wszystko oglądam co sie da!!!hahahha:-D:-D

Scarletka- widze że obie robiłyśmy do południa to samo:)hehe wrzuć fotki:)

Ola- tylko się nam nie przemęcz:)

Magdzior, Pestunia, Migotka
- cześć dziewczyny:):):-):-):-)

Nie było mnie z rana bo wyskoczyłam an zakupy- jak mi sie bateria naładuje to strzele Wam foteczki z moich łowów:):)

Ostatnia edycja:
Milutek mam i owieczki i krowy hehe i inne zwierzątka. Ja to sobie tłumaczę że po agrobiznesie jestem i muszę mieć praktykę hahaha, Milutek pakuj się i przyjeżdzaj do nas;) nocleg Ci zapewnię;)

koncia tu na slasku jrst pani Katarzyna Oleś jedyna połozną odbierająca porody domowe
moze sie wam otworzy cennik mi sie otwiera https://docs.google.com/viewer?a=v&...ttd&zw&sig=AHIEtbQx628Ukz2PUv0Dpw2LPXs__BOowA
ale w skrucie sam poród 2000zł plus spotkanie przed porodek koło2 h 80zł za godzine szkloła rodzenia ,iles godzin tylesamo za godzine plus konsultacje 80zł za godzine -czas zalezy...
wiec kupa kasy i niewiem czy mam tyle
a jaki rozmiar tego płaszczyka i po ile?
Ewi82 ja gram w Wolnych farmerów masz na mysli to czy coś innego??

Ostatnia edycja:
Ja, jako że to mój pierwszy poród za nic nie zdecydowałabym się rodzic poza szpitalem. Jakos tak wolę żeby cały ten ich sprzęt był pod ręką.

Milutko koniecznie wrzuc fotki z zakupowego szaleństwa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry