reklama

Marcóweczki 2011

Justyna-To z jednej strony masz spokój- nikt Ci nic nie burczy że ciąża to nie choroba- tak jak truli mojej znajomej i kazali pracować albo mieć papiery ze szpitala ze ciąża zagrożona- a praca na produkcji była...a w zakładzie brakowało ludzi do pracy. W takiej sytuacji cieszmy się ze spokojnie możemy odpoczywać na zwolnieniu bez takich przygód:)

A ja muszę co nieco posprzątać bo mój M przyjdzie z pracy a tu bałagan taki jak był wczoraj (choć on się nawet słowem nie odezwę) ale mnie to razi w oczy!!!:):)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny właśnie obejrzałam serial na Fox life- Prywatna Praktykę. W tym odcinku był wcześniak urodzony w 25 tyg.- ot taka malutka kruszynka wielkości hmmmmmmm nawet nie wiem co Wam dac do porównania- wielkości dłoni- która niestety była zbyt chora żeby przeżyć!!!!!!! Koszmar- moje maluszki mam nadzieje ze mi takiej niespodzianki nie zrobią- że nie przyjdą na świat zbyt wcześnie:):) Ale jaka to była drobinka.....szok

wyobrazam sobie wczesniej gralam w plemiona to teraz mam farme jeszcze bardzo nie wiem o co biega cos mi sie wolno rozwija:P

Milutek nawet tak nie mysl urodza sie jak juz beda duze czyli nie wczesniej niz w 38tyg:)

Ostatnia edycja:
Milusia za dobrze dbasz o swoje kruszynki, żeby chciały tak wcześnie wychodzić ;) zobaczysz - jeszcze wszystkie będzie tu stękać "niech to dziecko się wreszcie urodzi!!" ;)
Szukamy nowej pracy dla eM na całego, postanowione!!

Cornelka jakie plemiona??? Nie znam... W farmie na początku jest taki ludek co podpowiada;) z lewj strony gdzieś na dole;)

Właśnie brat przytachał wórrrr opieniek, i co ja mam z tym zrobić??? A na 18 umówiłam się z koleżankami na banany w cieście;)

Milusia za dobrze dbasz o swoje kruszynki, żeby chciały tak wcześnie wychodzić ;) zobaczysz - jeszcze wszystkie będzie tu stękać "niech to dziecko się wreszcie urodzi!!" ;)
Szukamy nowej pracy dla eM na całego, postanowione!!
To ja życze Wam powodzenia w szukaniu nowej pracy &&&&&&&&&&&& a jak ją znajdziecie to wyjdzie Wam na pewno tylko na dobre:)

reklama
Mnie tez przeraza ze dzieci moga sie tak wczesnie urodzic sa wtedy takie malusie,ale trzeba byc dobrej mysli ze rzadna z nas nie rozpakuje sie za wczesnie;)
Malina powodzenia w szukaniu pracy.Moj M tez by chciał zmienic bo juz psychicznie tam nie wyrabia.Ostatnio usłyszał ze rozwozenie towaru mu za długo schodzi i pewnie sobie gdzies kawkuje albo stoi na parkingu,albo jak był w Łodzi to miał w drodze powrotnej zachaczyc o Warszawe i szef mu powiedział ze jakby do 14.00 nie zdazył to by go zwolnił....szkoda gadac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry