migotko moje gratulacje! nawet ja się rozmarzyła

kiedy, to u mnie było, cztery lata nam cykną zaraz

a co do wyrobienia się, to się nie martw, ze wszystkim dacie radę.
milutek napisała,że u nich 3 miesiące, a to dopiero u nas był expres ze ślubem. uwinęliśmy się w 1,5 miesiąca!
tulip ja też uważam, że najważniejsze jest twoje samopoczucie po kosmetykach i jak uważasz, że skóra jest bardziej elastyczna i nawilżona po oliwce, to przy niej zostań, a jak pojawiły się już rozstępy, to poszukaj innego kremu. dziewczyny na pewno coś fajnego doradzą
malinka bardzo wam kibicuję z tą nową pracą. wiem jak to jest

mój m teraz kończy projekt w firmie i jest ostro, on czuje się niezastąpiony i praca jest na pierwszym miejscu. czuję się z tym fatalnie, bo nie pamiętam kiedy poświęcił mi 30 minut na cokolwiek, seksu w to nie wliczam, bo ostatnio czuję, że tylko do tego jestem mu potrzebna

cierpliwość straciłam, wyrozumiałość, od 2 tyg z nim prawie nie gadam, bo mam wszystkiego serdecznie dość. mam nadzieję, że za 2 tyg jak to wszystko minie, wynagrodzi mi wszystko, będzie urlop, a na święta 3 tygodnie wolnego, a ja mu zapowiem, że kolejny raz nie pozwalam mu się pakować w takie sytuacje, bo to wygląda jakby nic poza pracą nie istniało, a przecież dopiero po niej zaczyna się prawdziwe życie!
milutek żeby ci się urządzenia nie przepaliły z tego rozgrzania

ja tak kiedyś ponastawiałam wszystko co się dało i nie dość, że wysadziło mi korki, to spaliłam czajnik

ale przynajmniej miałam pretekst żeby go wywalić na śmietnik, bo mi nie odpowiadał