reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczyny mam pytanko: czy ktoras z was miala jakies krwawienie?ja bylam teraz w szpitalu przez dwa dni na obserwacji bo mialam krwotok w srodku nocy...dzis mnie wypuscili ale nadal mam male plamienia od czasu do czasu... jakos niemoge zaufac tym lekarza w 100% wiec wole sie jeszcze ze wszystkimi konsultowac... bardzo sie martwie o dzidzie....puls ma dobry i rusza sie normalnie ale nie robili mi zadnego usg wiec wusmie juz niewiem....bardzo prosze o pomoc....z gory dziekuje...
Po czyms takim Cie tak szybko wypuscili???????????? SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jak mialam plamienia- to najpier lezałam 2 razy po 5 dni a jak później mialam krwawienia to leżałam w szpitalu 12 dni. Takie w Pl maja procedury a i zawsze była jakas przyczyna tego wszystkiego!!!!!!!! Dziwie sie ze tak cie potraktowali, bo napewno cos było przyczyna krwawienia!!!!!! I oni to powinni zbadac przez usg!!!

Mistres- jest mi bardzo przykro , że przytrafiło ci się cos takiego. Biedny maluszek. Trzymam kciuki zeby ta ciąża doczekała sie u Ciebie prawidłowego terminu- zasługujesz na to!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
madziulka chyba żadna z nas za wiele tu nie pomoże napewno musisz patrzec na kolor tej krwi bo świeża czerwona nie wrózy dobrze a czym ciemniejsza tzn że wylatuje stara po tym krwotoku i musi sie do końca oczyscić ale jak maluszek sie rusza i ma dobre tetno to powinno być wszysto ok

Migota gratuluję zaręczyn :) A ślub może połączcie z chrzcinami :)

Scarlet nie denerwuj się, on przeciez robi to dla Was :* A wkrótce urlop i potem święta - tyle wolnego razem - pięknie :D

Pastelko a jak ćwiczenia mówienia idą Wiktorkowi??

Madziulka to idź do innego lekarza, krwawienia czy plamienia to nigdy nie jest dobry znak.. po prostu nie powinno ich być..

Milusia a Ty czegoś się nażarła, że masz takiego pałera?? Hahahahaha ;)

A ja byłam na rybce u mamy i potem wyruszyłyśmy na małe zakupki, bo już 18sta była, a w naszej "metropolii" wszystko prócz marketów do 18 czynne.. Na szczęście jeszcze Pepco do 19ej i zakupiłyśmy kilka ciuszków, mama była bardzo zadowolona, że mogła doradzić i zapłacić ;) Musiałam kupić też nowy koc-narzutę na kanapę w salonie, która jest nowym nabytkiem i nie chcemy, by Fredzik ją zniszczył :/ Ze starego kocyka pozostały już tylko strzępy, tak się nudziło naszemu małemu diablikowi ech.. Ja już nie mam siły się na niego gniewać i krzyczeć.. Coraz bardziej skłaniamy się ku kastracji, żeby trochę spokorniał i przestał "dymać" nam poduszki i nogi, bo powoli zaczyna.. Przeczytałam, że najlepiej wykastrować szczeniaka w wieku 7-11 mies. więc musimy jeszcze poczekać, bo Fredzio 4 X skończy dopiero pół roku.. Mój mężuś ma wielkie obawy, czy nie robi się tym krzywdy psu, a ja mu tłumaczę, że pies nie ma takiej świadomości, że kieruje nim instynkt, a tym z kolei hormony i to tylko dla jego dobra.. Lepsza kastracja niż niemożność wybzykania się ;)

Acha no i wklejam już na wyprawkę moje ostatnie zdobycze :D

Madziulka a nie masz mozliwosci zrobic gdzies usg?tak dla pewnosci?trzymam kciuki za pozytywne zakonczenie;)
Mistres wspołczuje ogromnie,to musiało byc okropne przezycie,oby teraz wszystko było do samego konca w porzadku.
Malina kastracja moze nie wiele dac,poza tym o ile mi wiadomo to pies powinien byc całkowicie dojrzały płciowo czyli nie wczesniej niz po roku,on teraz dojrzewa i musi sie wyzyc takze dajcie mu troche czasu i moze samo sie uspokoi;)

Ostatnia edycja:
Malinka- wypiłam w sumie szklaneczkę pepsi- może to to?:):-):-):-)
co do psiaka to to dobry pomysł- będziecie miec spokój z pieskiem. My nasze suczki tez zoperowałysmy i nie mamy juz problemów z watahami bezpańskich wiejskich psów!!:tak::tak: Niby nasze psiaki zmieniły sie trochę- tak jakby spokorniały...ale ten Husky to jak byl tak jest wariat- dzisiaj znowu uciekła!!!!!!!!! ah brak mi juz do niej słów!! Dodam ze moje sunie miały po 5 i 4 latka i po jednej ciąży za sobą.

Hahahaha a ja właśnie pozwalam sobie na pół kubka pepsiaka ;) zjadłabym coś jeszcze, ale potem zgaga nie da mi spać w nocy :/
Generalnie widzę większą potrzebę jedzenia, kiedyś śniadań nie jadałam, a teraz tylko oczy otworze i już czuję lekkie ssanie ;)
eMek wrócił półtorej godziny temu z pracy i już kima na kanapie obok mnie ech.. przejrzał tylko oferty, jakie mu wyszukałam i jutro będę wysyłać cv.. Jak dotąd wyslaliśmy z 10 i cisza.. Ciekawe ile trzeba wysłać, żeby ktoś się odezwał ;)

No widzisz Olka, a ja wyczytałam, że właśnie nie musi być dojrzały, że najlepiej pomiędzy 7 a 11 mies. Spytam weta, który ma robić zabieg..

Ps. No i co?? I szamam czekoladę tiki taki :p Zgago litości.................

Ostatnia edycja:
widze że nawet zachcianeczki mamy równe bo ja też przy pepsi siedze
malina na zgage napij sie mleka powinno pomóc a jak nie to zajadaj sie migdałąmi ale w skorópkach

Tulip- witaj- używaj te kosmetyki których Ci wygodniej używać:) nic na siłę:) Najważniejsze żeby skóra była elastyczna i nawilżona. Wtedy nic konkretnie na rozstępy nie będzie Ci potrzebne...chyba że zaczęły Ci sie pokazywać- bo to już inna sprawa:)[/QUOTE]
ja używałam cholernie drogich kremów a rozstępy miałam wszędze a brzuch i piersi smarowałam perfectom z seri dla mam i tam niemam rozsrępów polecam ten krem... teraz yzywam jakiegoś olejku super pachnie -jakiś na starej recepturze jeszcze średniowiecze pamiętającej-na jarmaRKLU SREDNIOWIECZNYM UŻYWAM -I JEST SUPER JAK W ZESZŁEJ CIĄZY MIAŁAM MNUSTWO ROZSTĘPÓW TO TERAZ MI JEDEN stary sie znowu odnowił i nic więcej

hej dziewczyny, ja własnie do domu wrociłam, wczesniej byłam u mojego "byłego" chlopaka na tym obiadku:) który swoją drogą był przepyszny, nawet deser był ale z cukierni.
napisałam "byłego" bo od dzis nie jest już moim chlopakiem tylko moim narzeczonym. jestem chyba najszczesliwsza w zyciu sie tego nie spodziewałam po nim,
jeszcze dwa tygodnie temu zyłam normalnie jak by mi ktos powiedzial ze bede miała dziecko i do tego wyjde za maz to bym wysmiała a teraz wszystko jest inaczej, lepiej.
Migotko Maga wielkie gratulacje
ale szczęscia naraz super ciesze sie z trojego szczęścia
amoge zapytać ile ma lat narzeczony tak z ciekawości-mój m jest starszu o 3 dni
az sie rozmażyłam i poszłam pooglądać mój pierścionek post zareczynowy bo na zaręczyny dostałam papierowy-to był pełen spontan w parku a potem kupił mi pierścionek -oba mam :)
no własnie wczesniej lepiej bo brzuszek bedzie mniejszy:)
wlasnie sie dowiedziałam ze bedziemy miec mieszanko o 1 grudnia, moze byc lepiej? czy juz nic lepszego mnie nie spotka?:)
Gdatuluje szczęsciajeszcze raz -ech fajnie mieszkanoko dzidzi meżuś super a daleko będzecie mieli do teściów lub rodziców czasem to uciązliwe ale czasem moze sie przydać ktoś pomocny blisko...
Dziewczyny mam pytanko: czy ktoras z was miala jakies krwawienie?ja bylam teraz w szpitalu przez dwa dni na obserwacji bo mialam krwotok w srodku nocy...dzis mnie wypuscili ale nadal mam male plamienia od czasu do czasu... jakos niemoge zaufac tym lekarza w 100% wiec wole sie jeszcze ze wszystkimi konsultowac... bardzo sie martwie o dzidzie....puls ma dobry i rusza sie normalnie ale nie robili mi zadnego usg wiec wusmie juz niewiem....bardzo prosze o pomoc....z gory dziekuje...
zrobiła bym usg prywatnie ale podstawa to pozytywne myślenie!
moze krwawienie nie było z macicy tylko z pochwy sie nadrzerkazrobiła albo cos i zakrwawiła wtedy usg nie było potrzebne ,a co ci powiedzieli dokładego cos czy ze masz iśc do domu??
nie przemęczaj sie odpoczywaj nie stresuj zadzwoń do lekaża prowadzącego i sug sobie załatw

M poszedł do pracy a ja już sie martwie o niego....

Po pepsi mleko- łeeeee:):) Ja tam jakoś na zgage nie narzekam:) Malinka- powiem Ci jedno, ze to co napisałaś to jak jakiś lustrzany obraz- ja sobie siedze na kompie a moj M drzemie obok na kanapie:) A po pepsi to uważaj zebys nagle nie zaczęła z odkurzaczem po mieszkaniu gonić:)hahhahahhh

Ostatnia edycja:
reklama
milutek nie zdarzyło ci sie wczesniej jakis dziwnych mieszanin pić jak dla mnie mleko po pepsi to pikuś
a pytałam o wysyłke kota do Ciebie ponad400zl poczta by wyszło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry