malinaa
Fanka BB :)
Fred zerka i czai się na czekoladę - oł noł - moja czekolada!!
Już mnie pokarało - zgaga dopadła, a mleka nie przełknę fuuuuuuuu
Na mnie już pora.. Dzisiaj kiepsko spałam przez koszmarny sen, no i Fredzikową przygodę..
Słyszałam, że się ze starym kocem szamocze, to wstałam i poszłam zrzucić go z kanapy a on się tak wystraszył, że się zsikał..
O 2 w nocy szorowałam sztruks gąbką, ale i tak muszę wyprać wszystkie części pokrowca ech..
Zmykam do wyrka, buziulki na dobranoc Pączuszki :*
Milusia bierz zwłoki męża i też wskakujcie pod kołderkę
Ps. Apropos rano mam plan iść do piekarni po świeże bułeczki i pączka na śniadanie lalalalalalala
Już mnie pokarało - zgaga dopadła, a mleka nie przełknę fuuuuuuuu
Na mnie już pora.. Dzisiaj kiepsko spałam przez koszmarny sen, no i Fredzikową przygodę..
Słyszałam, że się ze starym kocem szamocze, to wstałam i poszłam zrzucić go z kanapy a on się tak wystraszył, że się zsikał..
O 2 w nocy szorowałam sztruks gąbką, ale i tak muszę wyprać wszystkie części pokrowca ech..
Zmykam do wyrka, buziulki na dobranoc Pączuszki :*
Milusia bierz zwłoki męża i też wskakujcie pod kołderkę
Ps. Apropos rano mam plan iść do piekarni po świeże bułeczki i pączka na śniadanie lalalalalalala

nawet jeśli jakąś znajdziesz, to mogą cię wywalić po miesiącu. Pytasz ile CV trzeba wysłać, żeby znaleźć pracę? Pewnie zależy czego się szuka i jakie się ma wykształcenie/doświadczenie, tudzież od zapotrzebowania na pracowników w danej branży. Ale uwierz mi, 10 CV, to jest niewiele. Pracodawcy przebierają w setkach CV i masz szczęście jeśli gdzieś zaproszą cię na rozmowę, potem kolejny etap i może jeszcze kolejny, aż wreszcie łaskawie dadzą ci jakieś ochłapy za okres próbny. Nie masz pewności co będzie dalej. Robią z ludźmi co chcą i bynajmniej nie traktują ich po ludzku.
Życzę wiele szczęścia, bo Wam się przyda, ale pewnie wyślecie jeszcze ze 100 CV nim znajdziecie lub Was znajdą. I oby nowa praca nie okazała się gorsza od poprzedniej. Przepraszam za taką ponurą wizję, ale niestety jest bardzo realistyczna i dość delikatnie ujęta.