reklama

Marcóweczki 2011

Papciaczku - jak Ci ręce opadają, to może poproś o pomoc męża...? hihi :-D :-p

hehe ale śmieszne :) ja tu z poważnym tematem a zostaąłm wyśmiana:) a tak poważnie to naszło mnie dzisiaj o6 rano a emek ledwo do pracy zdarzył na8,30 a do pracy ma 5min drogi a ja nic poprostu ściemniłam żeby biedaka wiecej nie stresować i zostałam sama taka niespełniona a brzuch fakt faktem po takim maratonie był chwile napiety ale szybko sie rozmiekczył:)

milutek jakby co to oczywiście zapraszam po odbiór kociaka przynajmniej zwiedzisz pierwsza stolice polski

ewi ale historia może napisz ksiązke ma duża szanse stać sie bestselerem

Ostatnia edycja:
reklama
Wogóle ten drań wziął ślub kilka dnie przedemną w czerwcu z 21 latką. Ciekawe czy się zmienił czy dobrze grał przed... Szdoda mi dziewczyny...

Wogóle u mnie taka super pogoda a ja siedzę w domu sama i przymulam...

Ewi, u mnie też ładnie i sama siedzę :-( do tego mi się piesek pochorował i od wczoraj tylko biegam z mopem, bo z niej leci przodem i tyłem...
:sad: Nie ma mnie kto wyprowadzić na spacer buuu

witam witam ja po obiadku -teściów zaprosiliśmy na obiadek-pyszny gulasz mi wyszedł wszystkim smakowało domek lśni,dzecko śpi mąz czyta CD-aktion,a jas siedze na forum ide poszperac w reszcze tematów
a potem do pazdziernikówek z09 zaglądne i na forum chustowe

Koncia biedny pieseczek, nie można mu dać jakichś leków??? Ja też nie mam z kim wyjść bo mąż pojechał z siostrami do rodziców a ja uznałam że brzydka pogoda to nie jadę. A tu zrobiła się ładna i się nudzę sama:(

reklama
Ewi, piesek dostał tabletkę na biegunkę, ale nadal wymiotuje :/ ale i tak już z nią dużo lepiej. Ona ma bardzo delikatny żołądek, musi mieć świeże jedzonko, a jak coś chapnie na dworze, to katastrofa gotowa. Chyba taki urok wyjątkowych piesków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry