Maruda1
Fanka BB :)
Cześć Mamuśki :-) i ja się przywitam!!!
Dziś pierwszy dzień w pracy - po tygodniowej przerwie.. Normalnie marzy mi się takie długie L4..
Ale sama nie wiem co zrobić i od kiedy pozwolić sobie na zwolnienie. Z drugiej strony chcę się chwalić coraz to widoczniejszym brzuszkiem
- takie mam życiowe dylematy!!!
Gdyby tylko nie to bardzo wczesne wstawanie...
Jutro po pracy 'piwko' z kolegami - pewno będą mnie usilnie przekonywac do pójścia na zwolnienie.. może pomogą podjąc decyzję.. ;-)
Miłego słonecznego dzionka!!!
Dziś pierwszy dzień w pracy - po tygodniowej przerwie.. Normalnie marzy mi się takie długie L4..
Ale sama nie wiem co zrobić i od kiedy pozwolić sobie na zwolnienie. Z drugiej strony chcę się chwalić coraz to widoczniejszym brzuszkiem
- takie mam życiowe dylematy!!!
Gdyby tylko nie to bardzo wczesne wstawanie...Jutro po pracy 'piwko' z kolegami - pewno będą mnie usilnie przekonywac do pójścia na zwolnienie.. może pomogą podjąc decyzję.. ;-)
Miłego słonecznego dzionka!!!

jak to mój R. mówi: "musisz nauczyć się wypuszczać takie komentarze drugim uchem, bo to niepotrzebny stres" wczoraj dał mi wykład na temat tego by nie brac sobie do serca słów jego rodziców... łatwo powiedzieć:-) no cóż... trzeba olać głupie komentarze i postępowac po swojemu
no i została pustka.

no i teraz musze cos z tym zrobic a mam takiego lenia ze hej;-) i do tego dzis znowu mam katar.Niby jestem zdrowa a srednio co drugi dzien czuje sie przeziebiona