No i ja sie witam w koncu:-)
Dzis miałam wczesna pobudke,maz zaspał o godzine i jak wstawał to oczywiscie i ja sie obudziłam i nie mogłam zasnac a i tak musiałam wstac ok 8.00.
Za oknem taka piekna ogoda ale wiatr nadal strasznie zimny,brryyy
Ewi przy tych wiatrach tez tak mam ze wyjde na chwile i mnie zaraz boli głowa albo ucho dlatego mim o ze nie jest az tak zimno to na spacer z psem ubieram kurtke przeciw wiatrowa i deszczowa z kapturem,i tak sie opatulam ze prawie mnie nie widac;-).Co do Zusu to chyba go przechwaliłam bo tez juz powinnam kase dostac a tu cisza,moze tym razem dostane za cały mieciac a to dopiero bybyło za dwa tygodnie

,w takim wypadku to bedziemy jesc tynk ze scian do tego czasu;-)
Kasienka takie buty całkiem płaskie to sa niezdrowe dla kregosłupa,najlepiej obcasik 2-5cm i odrazu poczujesz sie lepiej;-)
Ona moze pogadaj z mezem ze Ty sama siebie nie rozumiesz i nie wiesz co sie dzieje z Toba,ze to hormony,napewno zrozumie i wtedy bedzie mu łatwiej przymknac oko na Twoje ''wybryki'';-).Kup czekolade,poprawi Ci humor:-);-)
Malina wiem ze przy chorobie to białe krwinki sa podwyzszone jak jest stan zapalny,mysle ze nie bedzie tak zle ze mna:-)
Futrzak u mnie troszke lepiej z katarem,wczoraj cały dzien miałam właczony kominek z Inhalolem,potem jeszcze z niego zrobiłam inhalacje,duzo herbat z miodem i cytryna i masc majerankowa do nosa.Zdrowka zycze:-)
Bosa to ja juz wiem skad Twoj nick;-) ods chodzenia w bosych stopach;-)

,ja zawsze marzłam od stop takze uwielbiam grube skarpety a na zime w domu to zawsze mam jakies wypasione wutrzane kapcie typu pieski albo małpki:-)
.No i widze ze dzisiejszy dzien zaczełysmy tak samo od upuszczenia krwi;-)
U mnie na obiadek tez gulasz z cukinia:-)
Miłego dzionka laseczki:-)