Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale Lubelska grupa miała już takie "firmowe" spotkanie;-)Dziewczynki ale Wam fajnie z tym spotkaniem z Mamo to ja... U mnie niestety nie będzie takiego a szkodaaaaaa bo chetnie bym się wybrała.
i w grudniowym numerze ( który już się drukuje) będzie z nami reportaż

. Będą też ludzie z Johnsona, ale jak chcecie więcej info to na PW napiszę;-)
. 
.
.
.
.
- hormony ciażowe nieźle dają popalić
.
na wizytę i może poznamy płeć maleństwa
.A kto Ci broni drugiego kociaka ;-)? To dobry moment, koty we dwójkę zawsze mają zajęcie, a Ty wbrew pozorom masz z nimi mniej roboty. Kuwetę czyścić i jeść dawać trzeba tak samo regularnie.Bosa, my to planowalismy drugiego kociaka a nie dzieckoale tak wyszlo
uwielbiam koty! i mam nadzieje, ze nie bedzie znecal sie nad dzieckiem...
teraz to ze wzgledow finansowych mozemy tylko otym pomarzyc:-(,pomijam kupno (ok5tys) ale utrzymanie miesieczne tez kosztuje(nasz grubas zjada miesiecznie ok200zł) i wet a niestety to jest rasa ''problemowa'':-(no właśnie nie ma aparatuod wakacji nie cyknęłam mojemu diabełkowi ani pół zdjęcia. Ja bym poszła i hop siup już kupiła, ale m jest wybredny, on musi odpowiedni wyszukać, gównianego nie chce, więc się musi zastanowić żeby 2,5 koła dobrze wydać. ALe już mu zapowiedziałam, że drugie bobo nadchodzi i aparat do cykania koniecznie musi być
![]()