Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Helooo Girlsss)))
Kurka wodna mam mętlikkkk, gdyż ponieważ nie wiem czy mam dziś farbować włoskiiii :/ Tyle opinii pisze na necie ze jasne ze juz nie zyjemy w XIX w. i wogole samo to ze jestem
fryzjerką i wiem na jakich farbach pracuje, mają bardzooo malutko amoniaku, wiec bez problemu bym zafarbowało, i ile klietek w ciazy farbowało w salonie włoski i wszystko jest oki,
leczzzzzzzzzzz pomyslalam a zadzwonie do gina... tak odbiera starsza recepjonistka i stwierdziła ze z tego co wie to lekarz raczej odradza :/ :/ i zrobił mi mętlik w głowie bo za
godzine wlasnie chce farbowac włosy((( macie jakies przykre doswiadczenia w zwiazku z farbowaniem ?? A przeciez nasze samopoczucie musi być swietne ... a ja nie moge na siebie patrzec.. :/
(...) Potem to szkoda gadać.....dokulałam sie do biura inż.kontraktu o 10.40 i z racji tego ze dzis był jakiś dzien odbioru robót w jakiejś wsi to powiedziałam wszystkim sekretarkom że nie wyjdę stad dopóki nie spotkam się z gł.inżynierem!! Siedziałam w biurze 4 godz.- wygladało to jak totalny akt desperacji....jeszcze jutro muszę tam dowieść resztę papierów która mój M wziął razem z autem. Oh brak słów...
Dziewczyny piszę podanie do Pani Profesor z uczelni jak powinien wyglądać do kogo zatytuowane? Do Pani Prof. KUL dr hab. Aliny Rynio???