reklama
K
koncia
Gość
Wredna baba z praktyk dała mi 4
spodziewałam się tego po niej, taki zimny babsztyl zadzierający nosa. Jeszcze koleżanka mi mówiła, że nim przyszłam to narzekała, że więcej zachodu z tymi papierami niż to warte i na koniec dopisała ocenę innym długopisem... No to się wyżyła na ciężarnej. A koleżanka miała taką miłą opiekunkę, też przy niej wpisała piąteczkę, żałuję, że ja trafiłam do tej drugiej...
Ale ja zawsze mam takiego pecha.
I tak pewnie jeszcze źle wypełniła rachunek i będę musiała do niej latać, pomijam to, że cały pomazany korektorem...
spodziewałam się tego po niej, taki zimny babsztyl zadzierający nosa. Jeszcze koleżanka mi mówiła, że nim przyszłam to narzekała, że więcej zachodu z tymi papierami niż to warte i na koniec dopisała ocenę innym długopisem... No to się wyżyła na ciężarnej. A koleżanka miała taką miłą opiekunkę, też przy niej wpisała piąteczkę, żałuję, że ja trafiłam do tej drugiej...
Ale ja zawsze mam takiego pecha.I tak pewnie jeszcze źle wypełniła rachunek i będę musiała do niej latać, pomijam to, że cały pomazany korektorem...
Nie przejmuj się, potem (w pracy) i tak nikt nie pytan nawet o ocenę z dyplomu a co dopiero z praktyk. A ten babsztyl jeszcze dostanie za swoje. Wraca zarówno dobro jak i zło wyżądzone innymWredna baba z praktyk dała mi 4spodziewałam się tego po niej, taki zimny babsztyl zadzierający nosa. Jeszcze koleżanka mi mówiła, że nim przyszłam to narzekała, że więcej zachodu z tymi papierami niż to warte i na koniec dopisała ocenę innym długopisem... No to się wyżyła na ciężarnej. A koleżanka miała taką miłą opiekunkę, też przy niej wpisała piąteczkę, żałuję, że ja trafiłam do tej drugiej...
Ale ja zawsze mam takiego pecha.
I tak pewnie jeszcze źle wypełniła rachunek i będę musiała do niej latać, pomijam to, że cały pomazany korektorem...
Ewi- przesyłam fluidy mocy parnia i prasowania........

Ale Ty masz jeszcze czasssssssssss
Potem Ty będziesz pisac jak Ci idzie a mi będzie wtedy wolno tylko zalegać na kanapie

Malinka- tylko nam nie oślepnij czasem......
Koncia- tylko się nam nie denerwuj ;-):-)

Ale Ty masz jeszcze czasssssssssss
Malinka- tylko nam nie oślepnij czasem......
Koncia- tylko się nam nie denerwuj ;-):-)
Jutro mam wolne!
Jeju, ale super!
Plecy mnie juz strasznie bola. Musze sie wyspac. Mam ochote na kapiel, ale jestem tak leniwa, ze mi sie w wannie nie chce lezec.
Tak poczytalam, ze szalejecie na zakupach, a ja wszystko zostawiam na poswietach. No ciekawe jak ja sie wyrobie. Pranie, prasowanie.
Kiedy dziedziol powienien sie przekrecic lepetyna w dol? Ja dzis cos pod zebrami czuje...
Spaaaaccc...
Jeju, ale super!
Plecy mnie juz strasznie bola. Musze sie wyspac. Mam ochote na kapiel, ale jestem tak leniwa, ze mi sie w wannie nie chce lezec.
Tak poczytalam, ze szalejecie na zakupach, a ja wszystko zostawiam na poswietach. No ciekawe jak ja sie wyrobie. Pranie, prasowanie.
Kiedy dziedziol powienien sie przekrecic lepetyna w dol? Ja dzis cos pod zebrami czuje...
Spaaaaccc...
Witam kochane!
na reszcie weekend
nie mam siły was nadrobić. wpadłam tylko zameldować, że u nas wszystko w porządku. miałam kolejny zabiegany dzień, potem kibelkowałam na uczelni, a teraz ból kręgosłupa już mnie taki dopadł, że ani siedzieć ani leżeć:/ jutro trochę zajęć na uczelni i troszkę czasu dla moich facetów. dlatego całuję wszystkie, zmykam na spaghetti i życzę miłego weekendu!
na reszcie weekend
No pewnie tak,ale tak mi sie nie chce isc i lezec...wiem jakie to uczucie chęci kąpieli a tu dupa- czlowiek ma lenia. Za to zmęczenie po tym ci powinno przejść- przynajmniej ja tak mam![]()
a moze sie zmusze, bo mnie miesnie bola, kosci i w ogole wszystko...
Ja teraz miałam miłą niespodziankę- nie dość ze mam już wypłatę na koncie to jeszcze mam więcej o 100 zł
takie niespodzianki to ja uwielbiam
!!
Scarletka- oj Ty nasz pracusiu- wybaczamy ci tego braku czasu...fajnie ze choć na chwilkę do nas zajrzałaś i masz racje- uciekaj do swoich facetów

Aga- no to raz dwa i bez długiego leżenia bo mi tak jeszcze zaśniesz

Scarletka- oj Ty nasz pracusiu- wybaczamy ci tego braku czasu...fajnie ze choć na chwilkę do nas zajrzałaś i masz racje- uciekaj do swoich facetów
Aga- no to raz dwa i bez długiego leżenia bo mi tak jeszcze zaśniesz
reklama