reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Wredna baba z praktyk dała mi 4 :frown: spodziewałam się tego po niej, taki zimny babsztyl zadzierający nosa. Jeszcze koleżanka mi mówiła, że nim przyszłam to narzekała, że więcej zachodu z tymi papierami niż to warte i na koniec dopisała ocenę innym długopisem... No to się wyżyła na ciężarnej. A koleżanka miała taką miłą opiekunkę, też przy niej wpisała piąteczkę, żałuję, że ja trafiłam do tej drugiej...:baffled: Ale ja zawsze mam takiego pecha.
I tak pewnie jeszcze źle wypełniła rachunek i będę musiała do niej latać, pomijam to, że cały pomazany korektorem...

Wredna baba z praktyk dała mi 4 :frown: spodziewałam się tego po niej, taki zimny babsztyl zadzierający nosa. Jeszcze koleżanka mi mówiła, że nim przyszłam to narzekała, że więcej zachodu z tymi papierami niż to warte i na koniec dopisała ocenę innym długopisem... No to się wyżyła na ciężarnej. A koleżanka miała taką miłą opiekunkę, też przy niej wpisała piąteczkę, żałuję, że ja trafiłam do tej drugiej...:baffled: Ale ja zawsze mam takiego pecha.
I tak pewnie jeszcze źle wypełniła rachunek i będę musiała do niej latać, pomijam to, że cały pomazany korektorem...
Nie przejmuj się, potem (w pracy) i tak nikt nie pytan nawet o ocenę z dyplomu a co dopiero z praktyk. A ten babsztyl jeszcze dostanie za swoje. Wraca zarówno dobro jak i zło wyżądzone innym

Ewi- przesyłam fluidy mocy parnia i prasowania........:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale Ty masz jeszcze czasssssssssss:):) Potem Ty będziesz pisac jak Ci idzie a mi będzie wtedy wolno tylko zalegać na kanapie:):)

Malinka- tylko nam nie oślepnij czasem......

Koncia- tylko się nam nie denerwuj ;-):-)

Jutro mam wolne!
Jeju, ale super!
Plecy mnie juz strasznie bola. Musze sie wyspac. Mam ochote na kapiel, ale jestem tak leniwa, ze mi sie w wannie nie chce lezec.
Tak poczytalam, ze szalejecie na zakupach, a ja wszystko zostawiam na poswietach. No ciekawe jak ja sie wyrobie. Pranie, prasowanie.

Kiedy dziedziol powienien sie przekrecic lepetyna w dol? Ja dzis cos pod zebrami czuje...

Spaaaaccc...

wiem jakie to uczucie chęci kąpieli a tu dupa- czlowiek ma lenia. Za to zmęczenie po tym ci powinno przejść- przynajmniej ja tak mam:):)

Witam kochane!
na reszcie weekend:D nie mam siły was nadrobić. wpadłam tylko zameldować, że u nas wszystko w porządku. miałam kolejny zabiegany dzień, potem kibelkowałam na uczelni, a teraz ból kręgosłupa już mnie taki dopadł, że ani siedzieć ani leżeć:/ jutro trochę zajęć na uczelni i troszkę czasu dla moich facetów. dlatego całuję wszystkie, zmykam na spaghetti i życzę miłego weekendu!

Ja teraz miałam miłą niespodziankę- nie dość ze mam już wypłatę na koncie to jeszcze mam więcej o 100 zł:) takie niespodzianki to ja uwielbiam:)!!

Scarletka
- oj Ty nasz pracusiu- wybaczamy ci tego braku czasu...fajnie ze choć na chwilkę do nas zajrzałaś i masz racje- uciekaj do swoich facetów:):)

Aga- no to raz dwa i bez długiego leżenia bo mi tak jeszcze zaśniesz:):)

reklama
Do góry