reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Malina- tym razem książe bedzie:-D:tak::-)
Miluś- to trzeba to zmienić i wykorzystac ostatnie dni:tak::tak:

idę juz do wyrka odpocząć troszke spokojnej nocki babeczki:tak:

reklama
Słodźcie mi tak dal;ej- nie dość ze się rumienie to może jeszcze powinnam iść w tany :) hi hi ostatnia okazja potem brzusia nie będzie:) hi hi:-)

Milutek, prawdę mówią dziewczyny! Naprawdę nie wyglądasz na cieżarówkę w 3-paku! Naoglądałam się na szkole rodzenia wczoraj i dzisiaj brzuszków i niektóre dziewczyny w ciąży po 26-27 tygodni wyglądają bardziej "cieżąrnie" niż Ty!

Pinka racja, wybacz.. Księżniczka już jest :D

Mila nie jedna z nas ma taki brzunio jak Ty a nosi w nim tylko jedno szczęscie :)

O ho lecę do kibelka, bo Jasio mi miażdży pęcherz :p

Witam sie z Wami cieplutko pogoda marzenie leje jak z cebra dzis caly dzien na uczelni Emilka dawala czadu na historii Polski po 1945r. potem byl spokoj az do seminarium i znow dawal czadu jazda autem tez mnie troche meczy ale nie ma innego wyjscia milej i spokojnej niedzieli zycze

jestem mega dumna nadrobilam was :-p

No prosze! Wczoraj praktycznie ostatnia buszujaca, a dzis pierwsza :)

Milej niedzieli wszystkim zycze! U nas slicznie znow, wiec pewnie znow bedziemy probowac wyjsc :)

Ewe, to moze maly historyk Ci rosnie??? :-D Gratuluje nadrobienia ;)

reklama
Do góry