reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Harsh ja ostatnio też sie pochorowałam po herbacie z cytryna kupiłam w jakimś markecie i taka jakaś była nie teges mam nadzieje że Ci przejdzie

Papcia, juz nie wiem co mi jest, bo wczoraj pilam herbate z ta sama cytryna i bylo wszystko ok.

Tak w ogole to w zwiazku z tym, ze tak sobie wszystkie juz prasujecie- kupilam zelazko. I to fajne, philipsa- za mniej niz polowe ceny, z czego sie strasznie ciesze, bo do tej pory mialam takie gowniane. Tylko jutro K. musi po urzedach wejsc do sklepu i odebrac :-)

reklama
Witam Myszeczki!
Ja po dość stresującym i intensywnym weekendzie, dobrze że to wszystko już za mną.
Wszystkie przedmioty na uczuleni przewidziane na ten zjazd zaliczone, examiny pozdawane, prace semestralne oddane. Przede mną ostatnie dwa examiny i sesja zamknięta:-D jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a potem tylko czas dla maluszka, rodzinki i na moją nieszczęsną mgr..

Wczoraj na odstresowanie, poszalałam na wyprzedażach, maleństwu tym razem najmniej nakupiłam. trafiło na mojego starszaka. Od kurtki, bluz, koszulek, spodni wszystko zgarnął mały szczęściarz;-)

Przyszła do mnie również ta wróżba, same pierdoły, zero konkretów. Zmiany w moim życiu, szczęśliwe mają nastąpić po 9 lutym. Akurat ciut inny termin niż Milutek:-)

Haras- to teraz prasowanie u Ciebie będzie szło jak na produkcji:):) hi hi podrzucić Ci coś do prasowania- bo mój power się wyczerpał a parę rzeczy dziewczynek jeszcze by się znalazło:)

Koncia- moja siostra tez ma mieć ważny dzień 9 lutego:-D:-D- z tym ze ona ma dostac 300euro a aja niby tylko 300zł- ha ha ha 3/4 tekstu jest takie samo słowo w słowo- oprócz tych niby wiadomości ogólnych w dziedzinie: finanse, zdrowie, ogolne itp.

Scarletka- poczytaj o czym pisałyśmy teraz z Koncia- polew jak diabli :-)

Haras- to teraz prasowanie u Ciebie będzie szło jak na produkcji:):) hi hi podrzucić Ci coś do prasowania- bo mój power się wyczerpał a parę rzeczy dziewczynek jeszcze by się znalazło:)

Koncia- moja siostra tez ma mieć ważny dzień 9 lutego:-D:-D- z tym ze ona ma dostac 300euro a aja niby tylko 300zł- ha ha ha 3/4 tekstu jest takie samo słowo w słowo- oprócz tych niby wiadomości ogólnych w dziedzinie: finanse, zdrowie, ogolne itp.

Scarletka- poczytaj o czym pisałyśmy teraz z Koncia- polew jak diabli :-)

Milutek, ja nie mam nic przeciwko prasowaniu takich malych ciuchow, szczegolnie, ze zelazko nowe, a poza tym, to nie sadze, by mi K. na to pozwolil po ostatnich przebojach...Wiec dawaj ;)

Scarletka, gratuluje sesji (prawie)z glowy! I widze, ze ty tez uwielbiasz zakupy dla synka :) Ja Olafowi uwielbiam kupowac tez, szczegolnie okazyjnie.

A swoja droga to....:ninja2:
Nie moge sie doczekac futrzaka badz Marty :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Haras- ja uwielbiam prasować- mam trochę tego za sobą ale teraz tak jak i ty- nie bardzo mam formę do tego:) hi hi juz rzucam:):-)...super ze K.weźmie to w swoje rece:) chciałabym to widzieć:) Moj M mi powiedział ze by takie tyci ciuszki popalił zamiast wyprasować:) hi hi

Milut, K. sobie ostatnio chcial spodnie dresowe wyprasowac... No i oczywiscie spalil. Zamiast przekrecic pokretlo na mniejsza temperature, zrobil odwrotnie...a i tak..kto slyszal zeby dresy prasowac?
Nic sie nie przyznal, tylko niechcacy je znalazlam... No, ale niech probuje. Prawda taka, ze jezeli teraz wezme to na siebie, to pozniej do konca zycia bede prasowac, bo on zawsze bedzie mowil, ze woli nie...

Milutek, praktyka czyni mistrza ;)

Wiecie co, mowie Wam, ja powinnam zostac wrozka:cool2::cool2: Czesto zdarza mi sie przewidziec rozne rzeczy, badz moze zwyczajnie mam instynkt jesli chodzi o wykrywanie niektorych rzeczy... :laugh2::rofl2:
Tak czy inaczej.. Mi tam data 9.02 nic nie mowi...

reklama
Hej, witajcie, marcóweczki! :)
Pojawiłam się dopiero na forum i od razu chcę sie pochwalić - w marcu moja rodzinka ma się powiększyć się o trojaczki :) duzo stresu, ale jeszcze więcej radości :)

Do góry