reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2011

Koncia, a dasz przepis na ten sernik? Na prive'a plissss. Normalnie jakbym mogła to bym ten obrazek pożarła, hihi.

Madzikm, rysunek naprawdę śliczny!

A ja narzekałam na remont, to teraz mam kurde stereo, bo jeszcze u nas w klatce ktoś zaczął remontować i walą z dwóch stron, masakra jakaś. Ciekawe ile to potrwa.

reklama
also, to ja dam na wątek przepisowy ;) tylko ja robiłam w dużej blaszce kwadratowej, więc porcja duża. A i tak pewnie zniknie w 2-3 dni hihi :D

Piękny torcik, uwielbiam tort szwardzwaldzki

madzik no wlasnie, a jak mama z dzieckiem w osobnym pokoju to juz nocki tylko na mamy glowie,a z pomoca meza zawsze latwiej, szczegolnie w pierwszych miesiacach ;-)No i dzidzia moze sie za bardzo przyzwyczic do obecnosci mamy a potem ciezko to zmienic ;-)

obrazek coreczki sliczny !

a serniki mozecie sobie pokazywac :tak: bo to jedne z niewielu ciast,za ktorymi nie przepadam ;-)

reklama
koncia jaki smakowity :-D moge kawaleczek ?? to ja serwuje kawe ktora nazywa sie 5 wysp (pachnie tak pieknie na caly dom ) ale mamy mile popoludnie

Do góry