reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2011

Cześc weteranki widze że smutne historie sie tu przetaczaja wiec nawet nie wchodze i nie czytam bo mi dużo do łez nie trzeba a denerwowac sie nie zamierzam
wiecie co dzisiaj po raz pierwszy w ciązy wstałąm o7,30rano!!!poszłam siku i dostałam ochote na herbatke z cytrynka a że wredna jestem jak cholera i mimo że m wrócił wczoraj bez%:szok: to wiercił sie cała noc i wypił mi cała cole to postanowiłam zaserwować mu pobudke i wredna oglądałam na 3/4regulatora film o ciężarnej hehe wygoniłam go z łózka:-D i nie gadałam z nim za bardzo tylko to co musiałam ale chyba bede musiała zaczac bo dzwonił szwagier że tescia pogotowie wzieła do szpitala i nic pozatym nie wiem teraz sie relaksuje po obiadku i mega sprzatanku a póżniej póde na cmentarz do mojego dziadziulka i na zakupy:)

reklama
Wpadłam zobaczyć co tam przy sobocie u Was słychać i melduje ze mieszkanko posprzątane,obiad zjedzony a ze mnie nadal energia bucha:-D

Milu tak czytam dzisiejsze posty i dopiero dociera do mnie ze u Ciebie to już prawie meta. Jeśli nie będzie mnie do końca weekendu to już teraz życzę Ci lekkiego porodu, wspaniałych chwil z królewnami i dumnym tatusiem oraz szybkiego powrotu do domu już we czworo:-)

Milego weekendu kuleczki

Witam się :-)
Malinka spóźnione ale szczere NAJ NAJ NAJ
Po wczorajszym zakręconym dniu, dziś miał by spokój i słodkie leniuchowanie z eM, ale, on wymyślił sobie, że w ramach relaksu pojedzie pograć w nogę, na dwie godziny :-( więc was szybko nadrobiłam pozdrawiam i przytulam wszystkie
a ja w ramach relaksu spróbuję się wybrać na zakupy, może w końcu siebie dopieszczę :tak:

eh padam na twarz wysiedzialam sie dzisiaj na uczelni od 9 do 14 po to aby dowiedziec sie ze nie ma babki u ktorej mialam miec zaliczenie juz myslalam ze mi tylek wrosnie w lawke az spac mi sie zachcialo a moje malenstwo dotego od 3 w nocy mnie kopie i to ostro..

Milutku Ty w poniedzialek do szpitala ale to juz na cc czy jakies badania?fajnie ze dziewczynki beda juz z wami ale zazdroszcze:)

Ale sie wkurzylam,az szkoda gadac. Chcialam zrobic rosol, mam obrane warzywka, kupil k. wczoraj kurczaka...zagladam do lodowki, a tam drob zniknal...pytam sie k. gdzie do cholery jest a z pokoju odzywa sie jego ojciec..ze sobie upiekl wczoraj.....no jaaaaaaaaaaaaaa!

Cornelka- ja będę teraz leżeć tydz.na patologi- tam będą mi robić wszystkie badania a za ok.tydz.będę mieć cc:)o ile dziewczynki nie wywiną mi czegoś wcześniej:):-)

Harsa- no ładnie- niech teraz leci kupować- co on sobie myśli???????:wściekła/y:

reklama
Ale sie wkurzylam,az szkoda gadac. Chcialam zrobic rosol, mam obrane warzywka, kupil k. wczoraj kurczaka...zagladam do lodowki, a tam drob zniknal...pytam sie k. gdzie do cholery jest a z pokoju odzywa sie jego ojciec..ze sobie upiekl wczoraj.....no jaaaaaaaaaaaaaa!

Hahhaha. A to tatus, no ;-p

Jeju, nadszedl ten dzien, gdzie pierwsza z nas idzie juz do szpitala i nie wyjdzie stamtad sama :-)
Szczerze powiedziawszy chcialabym byc nastepna ;-) za 3 tygodnie zaczynam kacje mycia okien, grabienia lisci itp. itd. by przyspieszyc porod :-) a co? Ostatnio chcialam zamienic moja wysypke na bole plecow itp. No, to teraz mam swedzace rece, troche plecy i bol plecow. Extra. Zyc nie umierac!

Skrecilam wlasnie komode na ciuszki niunka. M. lajdaczy sie na meczu. Wypije herbatke i ide konczyc ciasto. Wadowickie kremowki. Reflektuje ktoras?

Do góry