reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Papcia, wybacz, ale sama sie rozesmialam ;-)

Pinka - ale numer! jeszcze ta pelnia na Ciebie podziala ;-) Trzymam kciuki by gladko poszlo jak cos :-) M. juz w domu?

Harsh, mój M. też sobie do serca wziął hasło "jesteśMY w ciąży" ;-) Solidarność przynajmniej chłopina wykazuje ze mną :-)

Papcia
, zemścij się! Jeśli ma mocny sen to powinnaś dać radę go w nocy tą henną potraktować :rofl2:.

Pinka
, oj jeszcze dostaniesz czego chciałaś!

A swoją drogą, gdyby nie niepodokańczane pewne rzeczy w pracy, to pewnie sama bym teraz taką herbatkę piła masując cycki i bzykając eMka ;-)

Papcia[/B], zemścij się! Jeśli ma mocny sen to powinnaś dać radę go w nocy tą henną potraktować :rofl2:.

rechecheche :-D:-D:-D wyobraziłam sobie Papcię i jej męża - oboje z mega wyfarbowanymi brwiami - i minę położnych na porodówce jakby się tacy zjawili :-D:-D ihhihihihihii!!! zesikam się :-)

Ostatnia edycja:
Ha ha ha ale śmieszne zaraz ide sie wykąpac i spróbuje to zmyć dobrze że mnie to dziadostwo szybko schodzi

Kasiu kto jak kto ale ja sie dzisiaj na porodówke nie wybieram przecież sesje musze sobie zrobić

Katjusza, a jeszcze jakby maleństwo się z takimi breżniewami urodziło, to by dopiero była sensacja na szpital!

Pinka, melduj się po wyjściu z wanny!!!

no, no PINKA czekamy na info po kąpieli, mi kłucia przeszły na dziś, z czego się bardzo cieszę ;p bo były mega nieprzyjemne

Papcia
- sorki kochana, ale też parsknęłam na chwilkę smiechem, sorki wiem, że Tobie nie do śmiechu. No i coś da się z tą henną zrobić? No to przyznam się, że w grudniu pofarbowałam włosy standardowo na czekoladę a wyszła... czerwień :wściekła/y:.

papcia heh faktycznie moglo to troche smiesznie wygladac ;-)
choc wcale sie nie dziwie,ze tbie nie bylo do smiechu.
Zawsze sie wkurzalam jak mi siostra (kosmetyczka) henne na brwi robila, bo mi zawsze wydawalo sie,ze zrobila za ciemne ;-)
Od dluzszego czasu maluje kredka, ale myslalam o hennie przed porodem--- no ale moze jednak zrezygnuje :p:p

Ostatnia edycja:
reklama
rechecheche :-D:-D:-D wyobraziłam sobie Papcię i jej męża - oboje z mega wyfarbowanymi brwiami - i minę położnych na porodówce jakby się tacy zjawili :-D:-D ihhihihihihii!!! zesikam się :-)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Papcia, z mojego doswiadczenia ;) jezeli masz cytryne albo chociaz sok z niej- poki henna nie jest trwala czy tam 'stara', lec i przecieraj. Ewentualnie bardzo delikatnie woda utleniona, ale nie za dlugo, bo sie zrobia pomaranczowo brazowe... Ewentualnie naloz wielka ilosc kremu tlustego badz margaryny (moze byc nivea krem)...Aha, i specjalnie dzisiaj zalozylam sobie gg :) Nie tlen.

Pinka, mowilam, ze pelnia???????

A wiecie co? Jestem okropna matka. Olaf obgryzal paznokcie... Nie wiem czemu,bo nie ma powodu do bycia nerwowym, wiec myslimy, ze to jedna z jego fiksacji...
No i pokazalam mu ludzi bez palcow (palcy?) i ze specjalnymi protezami. Powiedzialam, ze jezeli nie przestanie obgryzac, to same mu poodpadaja i bedzie jak taki pan ktorego widzial niedawno- mial tylko 2 palce i nazywaja go w okolicy krabem...
No i Olo juz nie obgryza :)

Ruda, ja zawsze pedzelkiem i specjalnym cieniem maluje, ale zawsze mi sie wydaje, ze za ciemno... a na henne dostalam uczulenie...

Moi chlopcy wymyslili sobie nalesniki wiec chyba im zrobie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry