reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Papciarkowa - aj kochana nie denerwuj się... chociaż ja pewnie na Twoim miejscu też bym się wkurzyła:/ Najgorsze jest to że Ty sprzątasz a zaraz ktoś narobi taki syf.. ja też się wtedy wkurzam. A co do bóli jak na @ to ja teraz też mam takie i jakiś dziwny śluz...

PINKA - A Ty jeszcze się trzymasz?? Niedługo termin. Jak tam się czujesz? Siły masz bo ja szczerze coraz gorzej się czuję:p Kręgosłup to mi już wysiada.

Ostatnia edycja:
reklama
Wcieło mi posta wrrrrrrrrrrrrrr

Pinka nie lej ale ja coś czuje że jak Cie sieknie to odrazu i nawet nie zdarzysz nam tu napisać

Co do tych dzieci to jeny ja nie mam do nich cierpliwości z resztą matka tez wysiada nawet jak wpieprz dostaną to robią to samo młody jak postawiłam kawe na moją śliczną serwete zacząl kopać w stół i oczywiście wszystko wylał ciekawe czy sie spierze nawet mój pies nerwowo nie wytrzymuje i wychodzi

Justysia mam nadzieje że nam przejdą te bóle a co do wkurzenia przed chwila dostałam kolejnego smsa od em o teściowej i aż mi pod deklem wrze jak ja jej nienawidze

papcia do Ciebie to dzisiaj bez kija lepiej nie podchodzić;-) z kompa aż ta Twoja wściekłość kipi;-) po co takich se gości z rana sprowadzasz:-D... a tak na poważnie to ja pod względem utrzymania porządku zupełnie wyluzowałam... nawet jak ktoś wpada do nas z dzieckiem i po wyjściu jest sajgon to szkoda nerwów na wkurzanie się - moja Hania też bałagani, tak to już jest z dziećmi...może jak Twój obiekt seksualny wróci to Cię troszkę zrelaksuje co?;-)

edit
a w jakim wieku te dzieci? no jeśli i matka przy nich wysiada, to współczuję:-(

Ostatnia edycja:
Papcia- Kochana nie denerwuj się :* Wiesz że teraz nie możemy się martwić i denerwować. Olej teściową:p Chyba wszystkie są takie podłe :p Ja na swoją w sumie nie narzekam ale idealna też nie jest.

Oglądałam dzisiaj tą drame : YouTube - Lifehouse's Everything Skit

Kurcze aż się popłakałam pod koniec:p tylko trzeba ją dokładnie obejrzeć.. za pierwszym razem nie do końca rozumiałam o co niej chodzi.

Nie no ja Wam powiem ,że Wy w ogóle sumienia nie macie...jak można tyle pisać?????? przecież to idzie szału dostać jak się tu wchodzi...:no::cool::rofl2::-) Patik mnie tu opierdziela ,że chodzę po bocznych tematach a tu nie wpadnę - ale ja nie mam jak być tu z Wami bo co chwila jest coś do zrobienia a jak już tu wejdę to nadrobić da się tylko te poboczne tematy właśnie ..kurka szalone jesteście:tak::tak:;-)

Nadrobię tylko to co dziś naskrobałyście bo Wiktor nijak nie daje mi siedzieć:eek: mam coś pod prawym żebrem i mocno boli...grrr.... a obiad też sam się niestety nie zrobi...

Tulip
..no niestety tak właśnie już jest ,że wszystkie fora ocenia się jedną miarą...,że to bzdury i tylko gamonie na forach siedzą :baffled::baffled: ale kto by się tym przejmował mając tu taką ekipę jak My>>?:-)

Marta...mój Emek też się pyta..."a co tam u Twoich dziewczyn? Rozpakowała się dziś któraś?;-)"

Pastela
...grubaśno widzę u Ciebie więc zaciskam mocno kciuki i czekam na same dobre wieści!!!!!!!!:tak:;-)

Katjuszka
....to może i starania Emka nie pójdą na marne :-)

Patik
...melduję się jak widać i na głównym :-)

Scarletka...biedny ten Twój Synuś...ech...zdrówka dla niego i sił dla mamusi!!:tak::tak:

MAgnolia..a czemu płacze powiedz, kolki ma>? Bidulka ...ale cieszę się ,że jesteście już w domku i teraz macie czas tylko dla siebie!!!;-)

No to póki co zmykam...

Buziaki dla Wszystkich !!!!!!!!!!!!!!

hej mamusie:-)

miałam iść na zajęcia, ale nie poszłam. Nockę miałam tragiczną, zastanawiałam się czy już nie rodzę, ale uznałam, że bóle są za słabe :-p chociaż trwały od 22 do 11 rano, promieniował do krzyża i mały strasznie mnie przy tym skopał, ruszał się bez przerwy 13 h :szok: wpychał mi pytki pod żebra i nurkował głową w dół, dał mi popalić. I dziś już brzuszek zdecydowanie niżej :tak: Może coś z tego będzie, oby ginka w poniedziałek potwierdziła, że wreszcie coś się dzieje.

Odprawiłam M do pracy, zrobiłam mu naleśniki na szybko i mogę się nudzić :-p

Obiecał mi małe co nieco wieczorkiem, zobaczymy czy dotrzyma słowa :sorry:

M sobie wymyślił, że nakleimy folię lustrzaną na okna, żeby latem nam się chatka nie nagrzewała. Hmm ciekawe, sąsiadom naprzeciwko będzie dawać po oczach :laugh2:

Chyba nikt się nie rozpakował, przynajmniej nie znajduję...

Harsh, biedna mała, mam nadzieję, że im się dobiorą do dupy porządnie:no:

tulip, dlatego ja nie mówię, że przeczytałam na forum, tylko, ze ostatnio czytałam lub znajoma mi powiedziała ;-)

Scarlet, zdrówka dla synka życzę

papcia, hihi dobrze powiedziałaś tej znajomej :-) i spokojnie z tym sprzątaniem, bo urodzisz:rofl2:

madzik, fajna łazieneczka

Justysia no ten wymaz miałam. W środę pewnie wyniki będą
Papcia nie zawsze z teściowymi da się dogadać... Niestety.... Zawsze zgrzyty będą.

Mnie się dzisiaj po raz kolejny koleżanka pytała czy jeszcze nie urodziłam. No i rozczarowałam ją bo dalej się kulam ;]
I pewnie jeszcze trochę to potrwa bo jak miałam tyle skurczy w zeszłym tygodniu tak w tym praktycznie nic.

Nie dałam rady posprzatć przyszedł m i sam to zrobił bo mnie takie igły w cip***zaczeły wchodzić że masakra a wszystko przez tą france m z nią pocisnął to go zaczeła znowu straszyć swoimi próbami samobójczymi czy pierun wie co jeszcze w tej jej pustej głowie powymyślała od9lat słysze to samo i na pierdzieleniu sie kończy a jakoś specjalnie nikt by za nią nie teśknił bo nikt na nią patrzec nie może dosłownie NIKT
a najbardziej rozwalił mnie tekst że nawet na chcinach jej nie zobaczymy to m jej odpisał że z kąd wogóle wpadła na pomyśl że ja zaprosimy i że nie wie pod jakim tytułem by wystepowała na tej imprezie bo na babcie to sie nie daje i sie zamkła w końcu.
Ja zawsze mówiłam że będe mieć super kontakty z teściową ale z nią to nawet na spacer bym nie poszła bo wstyd z taką fleją i wogóle... brrrrrr ale już sie nie denerwuje
spokojnie wdech i wydech

Patik dzieci mają lat 5chłopiec i2,5dziewczynka i w sumie w domu tez tak sie zachowują a ja ze swojego mieszkania nie robie czyściutkiego muzeum bo dom jest od mieszkania a nie od sprzatnia ale to co one narobiły to ja bym chyba przez rok nie nasyfiła nawet ziemie z doniczek mi powyciągali

Koncia trza słuchac cioci Papci, Malina rozpakowan teraz czas na Ciebie i Pinke

reklama
papcia ja nie wtajemniczona w sprawy z teściową ale nie wygląda to za ciekawie. Co do dzieciaków- to potrafią narobić bałaganu. Chociaż mój bratanek ma 2 lata w marcu i jakoś spokojnie się zachowuje. Jeszcze ziemi nam z kwiatków nie powyciągał ;]

Ech... Znowu słaba zaczynam się robić.

Do góry