reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Kiniorek o mojej teściowej można by było kilku tomowom powieść napisać i nigdy nie miałaby końca

A ja zaczynam liczyć skurcze bo kuźwa coś za często są w dodatku znowu mnie zaczeło czyścić aaaaaaaa ja niechce jeszcze rodzić Pinka bierz je do siebie

reklama
Papcia! Normalnie bym się chyba z Tobą zamieniła ;D Tyle że ja od wczoraj tylko słaba i plecy bolą ;]
Może się jednak rozpakujesz dzisiaj? ^^

papcia- to dawaj ja chetnie je przyjme hahahah moze bedziesz miała tak jak u mnie ze 2 dni sie po kilka godzin połapie i przejdzie................

Papcia oddawaj je ja z mila checia wezme bo jak tylko bede miala 2 skurcze w ciagu 30min takie dluzsze to mam jechac do szpitala ale jak na zlosc sa slabe:(

o widzę że szata graficzna bb się zmienia:-D szalejecie z nowymi fotkami, avatarkami... ładnie ładnie:-)
Pinka a do kogo to pytanie? ach Ty siedzisz jak na szpilkach:tak: mnie właśnie coś zaczęło boleć podbrzusze jak mają to być skurcze to i ja je pakuje i do Ciebie wysyłam;-)
papcia ziemia z doniczek... no to już wyższa szkoła jazdy z tym bałaganem, no i raczej totalny brak zdyscyplinowania:-p
przykro czytać takie rzeczy....mam na myśli teściową.... że też czasami rodzina potrafi tak zatruć życie...:-(
koncia ależ Cie długo trzymało...współczuje, ja to zaczynam się denerwować jak są bóle regularne, ostatnio przez 2 godziny co 5 minut typowe skurcze, na szczęście potem przeszło...czyżby avatarek z pokoikiem Maksia - ( mały nie widzę dokładnie:no:)
cliford ten Twój Wiktorek może już się dobija że Cię tak okłada;-) p.s jakie opierdziela? grzecznie pyta:-p:-D

Papciu - w twoim wieku ciąży liczy się czy skurcze sa miarowe i jesli utrzymują się regularne dłużej niż 2h należy podjechać na IP. pamietaj że moga byc to skurcze przepowiadające więc najpier ciepła kapiel przed wycieczka na IP:tak:

uff- doczytalam
Ja juz po wizycie- zaraz sie wygadam w odpowiednim miejscu, do tego wkleje wam przepis na bardzo latwe ciacho z jablkami- bez jajek :D
Slaba jestemw pichceniu- a mi wyszlo- wiec naprawde latwe

Papcia- ja sie zaloze- ze jak kiedys wpadniesz do nas i powiesz-“ ale swiat jest piekny- i jak ja wszystkich kocham nawet tesciowa”- to normalnie tego dnia urodzisz hiih. Ostatnio duzo ci ludzi na nerwy dziala i moze dlatego akcja sie nie zaczyna ;-) Olej ich i wiecej czasu z nami spedzaj!
Co do dzieciakow- to ja wole takie rozbrykane szkraby- od takich co cicho w kacie siedza i sie same bawia- ale sa granice i pewna dyscyplina musi byc! Mam nadzieje kochana ze odpierzesz kawe z tek slicznej serwetki :/
Madzikm- ale masz salon kapielowy- niezlych rozmiarow ta lazienka. Widze ze kolorystycznie baaardzo podobna do mojej J-- wiec nieukrywam ze mi sie podoba hihi
Clifordzik- ty maratonczyku, dobrze ze i na glowny watek wpadlas ;-)
Magnolia- dobrze ze sie odezwalas bo my tu w nieswiadomosci zylysmy. Maluski jest sliczny- niech tylko da mamie troszke odpoczac szkrabek jeden.

ja dzis w planach mialam pranie dzieciecych ciuchow- ale poki co piore nasze reczniczki- ciuszki poczekaja do jutra. Za to wpadlam na pomysl wietrzenia materaca i innych podobnych rzeczy- ktorych prac nie moge. Mysle ze -12 za oknem wymrozi czesc roztoczy i bakterii- ot taka dezynfekcja naturalna

reklama
Hahaha, Pinka ale sie usmialam z Twojego zdjecia :-D
Jeszcze 6 dni ;-)

Dzis jak babce w sklepie powiedzialam, ze za 6 dni rodze, to zrobila duze oczy i powiedziala, ze ona to by w lozku juz tylko lezala. Glupia, zeby widziala, co ja w ogrodzie dzis robilam, a M. to mnie chyba zabije jak to zobaczy. Ogolnie maly wkurzony i spuchly mi troche palce i stopy :sorry: extra.

Ale u mnie boska pogoda! W koszulce z krotkim rekawkiem latam.

Vetka, ja sie tylko upewnie, a po tej kapiel skurcze przepowiadajace powinny przejsc,tak? A te takie prawdziwe zostana?

Do góry