reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Malinka ja mam taki łuk Muzyczny ŁUK PINK # TINY LOVE # Pałąk # Wys 10 (1701169554) - Aukcje internetowe Allegro Mała jest zadowolona i ja też:) jest też w "męskiej" wersji w innym kolorze:)

Moja tez się ledwo w gondoli mieści ale jeszcze kilka cm rezerwy jest. Mam w niej podnoszony podgłowek więc mała jest w pozyci półleżącej i też wszystko widzi. A przyznam się że dopiero kilka dni temu zobaczyłam na ulicy dziecko z tak podniesionym podgłowkiem i się zorientowałam że to ten sam wózek i też tak ma!

Izabela ja też nie pochwalam Twojego zachowania i uważam że powinniście dotąd stać aż się mały uspokoi bo czasami chcąc dobrze można doprowadzić do tragedii. Dobrze że w waszym wypadku nic się nie stało. A nawiązując do prędkości to jakoś nie chce mi się wierzyć że to było 120 km/h. Przy takiej prędkości mały bez zapięcia wylądowałby poza fotelikiem. Wiem bo sama miałam wypadek i przy 60 na godzinę i uderzeniu w barierkę szarpneło mnie porządnie i walnełam o kierownicę. Znajomi mieli wypadek właśnie przy 120 km/h i wszystkie 4 osoby wylądowały w szpitalu połamane. Dziewczyna która nie miała zapiętych z tyłu pasów walneła w fotel przedni który przesunał sie do przodu w efecie czego ta z przodu wbiła się głową w szybę. Mojej szefowej córka nie zapieła pasów i wyleciała przez szybę. Znaleźli ją kilka metrów od auta. Ma teraz 18 lat i jeżdzi na wózku. Pasy, zapięte foteliki są najważniejsze!

Ewe ale przyszalałaś! Fajne nosidełko, podoba mi się ale niestety nie na moją kieszeń:(

Patik ważyłam dzisiaj swoją małą haha 8100g;) ciekawe czy moja waga dobrze waży. 21 szczepienie to się przekonamy!

Spring och jak ja bym chciała zeby moja tak pospała! Duże brawa dla Ani!

Koncia zdrówka dla Maksia życzę!

reklama
Ewi nie wiem czy dobrze waży, ale ważyłam się sie z nią dwa razy i tak samo wyszło:tak: my szczepimy sie 27, wiec porównamy wymiary naszych niuniek:-D
koncia jak się Maksiu czuje?

Pabella trzymam kciuki za szczepienie. Daj znac jak Gabrysie je zniosła. My chyba bedziemy szczepic przed wyjazdem nad morze.

U nas deszcz wiec nici ze spaceru :(

Ewi ale ładna waga Twojej Niuni :) U nas waga pewnie ok 6700 ale dokładnie bedziemy wiedziec ok 25.07.

Ostatnia edycja:
Patik - zabierałam się za te okna od paru i nie mogłam zabrać, dzisiaj jakieś natchnienie mnie dopadło, więc je raz dwa umyłam:-)
Ewe - super, że Emilce podoba się w nosidełku:tak:
Ewi - ale duża ta Twoja panna:-) mój o miesiąc starszy, a ok 6500-6700 waży, taka długa chudzinka z niego jest;-)

DSCN2332.jpg

Dziewczyny wiem że ona dużo waży w porównaniu z Waszymy dzieciaczkami ale mi się wydaje że nie jest jakaś bardzo gruba co??? Same zobaczcie... Zdjęcie z wczoraj.

Ewi- nie wygląda na grubasa:no: może ma jak to sie mówi ciężkie kości:tak::tak:

a ja dzis biorę sie zaobcinanie włosów jutro za rozjaśnianie a potem za farbowanie:-D:-D mam nadzieję ze jakos mi się uda....

reklama
Do góry