katjusza77
szczęśliwa mama :-)
hej dziewczyny, ja z doskoku, my też juz zaliczyłyśmy wspólną kąpiel w dużej wannie, nawet nie sądziłam, że to aż taka radocha - i dla Natki i dla mnie i nawet dla taty, który siedział z nami w łazience :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

bo Hanka może i wcześniej poszła spać ale znowu wstala o 3.40
Zosia na cycu wytrzymała do 2, a ja zasnęłam w końcu po 5 kiedy i Hanula padła. Potem po 6 znowu Zosia się obudziła na jedzonko i dzięki Bogu że zasnęła jeszcze, więc pospałam do 10, ale 4 godziny snu i to w ratach to stanowczo za mało...ciekawe co mnie dzisiaj czeka
Hania śpi od 20.45 bez krzyku i cyrkowania, z czego bardzo się cieszę, a Zosiaczek padł dopiero 21.30...
jeszcze niedawno u mnie też pojawił się problem z ulewaniem, ale okazało się że moja Zosia za duzo wypijała i dlatego tak ulewała, a nawet czasami chlustała mlekiem. W ciągu dnia zaczęłam ja karmić tylko z jednego cycusia i się skończyło nagminne ulewanie. Wiadomo, od czasu do czasu się zdarzy ale nie aż tak

mam nadzieję że jakoś bardziej permanentnie, bo mój nastrój to ostatnio taka sinusoida, dobry dzień a ja jestem hepi i luz, złe popołudnie a ja już się załamuję...ale teraz widzę że to jednak działa i oby tak pozostało
,ale postaram się go odtworzyć. Nocka -standardowo- 1 pobudka o 3.20, a potem już rano-o 8.20. Korzystam z chwili kiedy Jaś jeszcze spi, a Ania rozmawia ze swoimi zabawkami. EMek już w pracy, a my sami. Zaniedługo wybędziemy do sklepu i na mały spacer, bo potem ma znów padać
Nawet nie wiem, co dziś upichcić na obiad. Może strzelę jakąś zapiekankę, bo szybko się robi i nie trzeba stać przy garach;-)