reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ale jestem dzisiaj wypluta. Mała walczy z zabawkami na macie a ja leżę na łóżku i nic mi się nie chce. Jakaś zdołowana jestem. Już sama nie wiem co mi jest.

Olcia a no tak zapomniałam! Ale mam sklerozę:)

Spring koniecznie pochwal się nowa fryzurą!

Patris witaj! Lepiej późno niż wcale:)

reklama
Fifronka – udanego wypadu i pięknej pogody &&& Super, że z Elunią coraz lepiej:tak:
Pinka – chyba taki czas, że z naszych dzieciaczków przylepki się robią:tak: Mój taki odważny był, każdy go mógł brać na ręce i uśmiech od ucha do ucha. A teraz to i owszem uśmiech jest, ale tylko jak jest na rękach u mamy lub taty:-)
Patris – witaj:-)

Dziękujemy za wszystkie życzenia pólurodzinkowe. No i Pinus spoznione życzonka dla słodkiego łobuziaka hi hi:):)

U nas choroba się rozwija!!!!!!!!!!! Oliwka po szybkiej interwencji u lekarza dostała serie leków i czekamy na efekty. Ma wodnisty katar który jej zatyka nosem i uniemożliwia oddychanie- bidulka sie strasznie meczy! Do tego zatkało jej 1 uszko, natomiast ma jeszcze czerwone gardło ale migdały czyste- pani dr powiedziała ze to bardzo dobrze bo organizm sie broni!! Kupiłam tantum verde, nasivin, masc majerankowa na zapas i syrop pulmeo! No i mnie rozłozyło na amen!!!! Mam taki katar ze głowa mi pęka, oczy wychodza na wierzch a i głos mi zmutowało. Boli mnie wszystko......Amelka natomiast ma tylko mały katarek ale i tak zapobiegawczo pilnuje jej bardzo noska- oczyszczanie i zakraplania. Za to Kamil strasznie kicha.......no i masz babo placek a jutro nasza 6 rocznica ślubu!!!!!!!!!!!

Właśnie dzwoniłam do Mili i potwierdzam że bedactwo głos zmieniony i smarka! Mała bardzo marudzi. Pewnie przez chorobę! Wracajcie do zdrówka!

Ps. A ja już wczoraj składałam życzenia z okazji rocznicy! Coś mi się poprzestawiało...

reklama
Mili ZDRÓWKAAA!!!:tak:

Patris witaj! W "kupie" raźniej:-D:-D

Nie zapeszam wizyty u fryzjera,bo jak się kolor nie uda to chyba się zastrzelę:-D:-) Jak będzie mi sie podobało to zrobię dziś fotki i wkleję;-) I wiecie, udało mi się jakimś cudem wyprasować te sterty prania:tak: Jestem z siebie dumna jakbym co najmniej uratowała świat od zagłady nuklearnej:rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry