Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witam
sny mam rewelacyjnebarwne i cudne wczoraj piłam winko
![]()

Cześć Dziewczyny!
Jestem tu nowa i chyba jestem w ciąży.
Okresu nie mam 3 tygodnie, test wyszedł pozytywnie, ale ginekolog nie może potwierdzić mi ciąży, bo akurat jest na urlopie
Według wszelkich obliczeń to 6 tydzień z terminem na marzec, ale nie wiem czy nie zapeszam, bo nie mam żadnych mdłości tylko ssanie w żołądku i częste sikanie.
no nic, tak tylko chciałam się przywitać
pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamuśki

I Gratuluję Fasolki
Takze bez obaw go bierz
moniat84, czy ty już miałas robione USG?
takze spokojnie dobrze ze poszlas do gina 

bo ja juz pokochalam dwie kruszynki...:-)Mój synek skończy we wrześniu 4 latka. Tamta ciaża była książkowa - przynajmniej do czasu porodu. A w tej to same niespodziankiNicola, piszesz, żę w poprzedniej ciąży nie plamiłaś..... Ty masz już jedno dzieciątko? W jakim wieku?

Poszłam, ponieważ wolę chuchać na zimne. Lepiej pytać i sprawdzać 100 razy, czy wszystko jest ok niż później płakać. Ja to chyba sobie założę kalendarzyk żolnierski i będę skreślać kolejne dni do porodu. Eh... zmykam na parę godzin - muszę popracować:-)nicol spokojnie ja mialam tez w 5-6 tc plamienia brazowe i okazalo sie ze to przez blizniaki ( 2 lekarzy potwierdzilo pojutrze bede wiedziala na 100 %) dotalam duphaston i przeszlotakze spokojnie dobrze ze poszlas do gina
![]()