Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cze dziewuszki! ;-)
my już po porannej wizycie u laryngologa, nie jest gorzej ale narazie nic lepiej... :-( choć antybiotyk pewnie pomaga - wreszcie go dostał!!!! (pierwszy raz w życiu) Normalnie jakby go dostał z tydzień temu to by mu nic nie było...
jeszcze nas czeka wizyta popołudniowa, może znowu będą wycinać, ehh lekarka mówi, że nie za ciekawie to wygląda.... boziu jak taka kruszynka choruje to się serce kraje....
a ja dziś chciałam jechać po szpitalne i dzidziusiowe rzeczy ... a nam aku w aucie się spierp....i na dodatek nie ma telewizji, chyba antene na dachu lód poruszył.... EPOKA KAMIENIA ŁUPANEGO - tylko choinka świeci.

zalamka. Buziaki dla Was
Niestety nie nadrobię Was.. Siedzę jeszcze w piżamce a M u dziadków za ścianą. Musze zaraz się zbierac bo wejdzie i bedzie mi gderał, że ja jeszcze nie gotowa;-)
Robimy miejsce na łóżeczko:-)
Luzik sobota.Cze dziewuszki! ;-)
my już po porannej wizycie u laryngologa, nie jest gorzej ale narazie nic lepiej... :-( choć antybiotyk pewnie pomaga - wreszcie go dostał!!!! (pierwszy raz w życiu) Normalnie jakby go dostał z tydzień temu to by mu nic nie było...
jeszcze nas czeka wizyta popołudniowa, może znowu będą wycinać, ehh lekarka mówi, że nie za ciekawie to wygląda.... boziu jak taka kruszynka choruje to się serce kraje....
a ja dziś chciałam jechać po szpitalne i dzidziusiowe rzeczy ... a nam aku w aucie się spierp....i na dodatek nie ma telewizji, chyba antene na dachu lód poruszył.... EPOKA KAMIENIA ŁUPANEGO - tylko choinka świeci.
) więc jak sie okaże ze w sklepie dalej drożej to zamówię przez neta.Dzień dobry
Jak tak Cię zgaga męczy, to dzidziuś będzie miał mnóstwo włosków na głowiejeśli ktoś wierzy w przesady.
Mnie na szczęście zgaga dopadła na początku 7 msca na dwa tyg i teraz mam spokój.
Moja nocka nad podziw dobra-spałam ciągle, bez wstawania na siusiu aż 4 h (zazwczaj co 1-1,5h) .

Witajcie
ja nie wyspana... mój wczoraj się upił z kolegą, i tak chrapał w nocy ze nie mogłam spać...do tego miał bezdechy więc co chwila musiałam go cucić, przekręcać na bok aby oddech złapał ...teraz mam straszny ból głowy...a on słodko sobie śpi
Dzidzia na noc troszkę szalała....ale później brzuch mi stwardniał i bolał...zjadłam już śniadanie i się dziwię czemu jeszcze Mikołaj mi w brzuchu nie szaleje :-(
w dodatku paskudna dziś pogoda, pada śnieg a zaplanowane mamy na dzis zakupy...tak więc pewnie dojdzie do kłótni bo mojemu J nie bedzie się chciało wyjść z domu...na szczęście mam to w d.... i go wyciągnę a jak nie...to gorzko tego pożałuje
Wczoraj pokupiłam trochę rzeczy na allegro...w sumie nie wyszło mnie dużo - jakieś 150zł...muszę jeszcze tylko ze 2 staniki do karmienia kupić i mogę się pakować![]()
dzien dobry!!
Witam sie z domowego lóżka..
Wyspałam sie i czuje sie 100 razy lepiej niz wczoraj!!
Wiec wytrzymam do poniedzialku na wizytke i zobaczymy co dalej.
juz po sniadanku i lezymy....swoją droga strasznie jest to męczące tak leżeć.
I sercemi sie kraja na mysl ze nie moge sie zajmowac moim synkiem:-(
Cze dziewuszki! ;-)

- stwierdziliśmy więc, że nie ma sensu jechać do Wrocka, bo droga ponoć tragiczna - wczoraj wieczorem była już prawie nieprzejezdna, a co dopiero dziś 
;-):-)

Zdaje się mi, że niedawno zastanawiałyście się po co w kolejnej ciąży badanie grupy krwi, skoro grupa się nie zmienia. Wczoraj na szkole rodzenia lekarz ginekolog wyjaśnił, że chodzi o to oznaczenie, które wtedy podają, czy wykryto przeciwciała (antygeny), czy nie, bo to się może zmieniać

Biedne dziecko, tak cierpieć musi
Z przerwami na siku oczywiscie ale nie mialam problemów z zaśnięciem:-) Jak niedziewdz zapadłam w sen zimowy bo bialo u nas jak cholera!!
Włąsnie mnie tescie obudzili przed domem odsniezając
Bo tylko 2 zajecia byly cwieczenia ale i tak czlowiek zapomial co i jak, bo to powinno się ćwieczyc chcociaz przez 5 min przez wszytkie zajceia...mówie tu o oddychaniu a akurat ja oddycham źle bo kiedys śpiewałam i wogle mam z tym MEGA problem
Jak bym musiała płacic to bym się wqrzyła bo to strata kasy ale za free moze byc