Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez o tym myslalam, mozna chyba zaoszczedzic w ten sposob troche miejsca w szafiekurcze... zastanawiam sie nad kupnem workow prozniowych na allegro.
Czy ktoras z Was kupowala?
Niby mam 2 szafy.. ale srednio sie miescimy we dwoje z Karolem i jeszze rzeczy dzidzi. A takie letnie moznaby w worki popakowac i zajmuja malo miejsca.
Ale jeszcze nie kupilam 
moja znajoma miała te worki i była z nich bardzo zadowolona :-) my nie mamy aż tylu rzeczy i wszystko mi sie fajnie mieści w szafach:-)kurcze... zastanawiam sie nad kupnem workow prozniowych na allegro.
Czy ktoras z Was kupowala?
Niby mam 2 szafy.. ale srednio sie miescimy we dwoje z Karolem i jeszze rzeczy dzidzi. A takie letnie moznaby w worki popakowac i zajmuja malo miejsca.
człowiek stara sie jak może a później nikt tego nie docenia...:-( Ja poszłam zapytać wczoraj przy okazji jak byłam w szpitalu do naczelnej pielęgniarki czy mam jakieś szanse na przyjecia mnie do pracy we wrześniu i okazało się że mam duże szanse i nie mam sie tym przejmować więc przynajmniej wiem że coś dla mnie się znajdzie i nie zostawią mnie...bo robote ja bym znalazła bez problemu-pielęgniarek potrzebują ale fakt jest taki że tutaj sie dobrze zarabia;-) no nic okaże sie w marcu jak pójde po porodzie z podaniem i CV. Hehe

Nawet moj M powiedzial, ze zachowala sie bardzo nie w porzadku...
I po co ja sie tak wkrecam?