Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AniaSkrzat powiedz mi, w którym szpitalu zdecydowałaś się rodzić? Czytałam dzisiaj o bródnowskim, bo mam najbliżej, i nie wydaje się taki najgorszy, a nawet ceny sa w miarę przystępne. Jutro może się wybiorę tam na zwiedzanie porodówki i wypytam o szczegóły.
ostatnio tam byłam na KTG (bo się bałam o małego,lenia miał i się długo nie ruszał) i szczerze to jestem zadowolona,bardzo miło mnie przyjęto i nikt mi nie gadał że zawracam gitarę czy coś:-) poród rodzinny jest tam chyba bezpłatny?? koleżanka tam rodziła 10 miesięcy temu i też była zadowolona,warunki może nie nadzwyczajne ale mi na tym nie zależy,ważne żeby mały miał wszystko co potrzeba
ja juz nie czytam opini na yemat warszawskich szpitali bo są bardzo duże rozbierzności miedzy nimi
Jeju przeżyłam dramat jakiś
wróciłam właśnie od lekarza z Olkiem. Byłam u laryngolog bo mi coś dziwnie mówił, tak jakby mu język spóchł. I wiecie co on miał?!!!!!!!!! Ropień po nieleczonej anginie który uciskał go tak, że dostał szczękościsk!!!
normalnie maskara jakaś. Lekarka mu to na prawie żywaca wycinała, Olek się darł, ja ryczałam, moja mama ryczała, i pomoc lekarza ryczała.... boże jestem wykończona :-
-
-(
ale to nic, że ostatnio trzy razy lekarzy wołałam bo miał gorączkę (pisałam o tym w święta) a to była ANGINA!!dupki nie lekarze!!!! mogło mi dziecko zjechać z wycięczenia.... jeju ale jestem zła na tych partaczy!!!!!! Jutro znowu musimy iść na wycinanie... chyba tego nie przeżyje, jeju jak on płakał :-
-(

buziaki mag007 dla ciebie i brzusiahej kochane, po no-spie przeszły skurcze, krzyż tez już nie boli
leżę i odpoczywam, a M robi nam spagetti
wpadnę jutro, bo dzisiaj zamierzam się byczyć, Synek najważniejszy
życzę wszystkim spokojnej nocy bez skurczy i wstawania na siusiu
do jutra
odpoczywajcie...
Ale wtedy już bedzie coraz bliżej naszej godziny 0 więc i strach mniejszy
ale i tak włos się jeży na myśl że ciąża to jednak jest ciagle zamartwianie się o zdrowie maleństwa, aż trudno uwierzyć ze niektóre kobiety rodzą i nie dbając o siebie 
Ale wiecie nawet przez myśl mi nie przeszło ze móglyby mnie pominąć
qrwa czy on nie rozumie ze w ten sposób sobie wroga zrobił i wcale nie mam ochoty na doktorat!! Bo skoro tak docenia pracownika przez 10mcy jego pracy to kij mu w oko...tu zwolnienie nie ma nic do tego zwłaszcza że zapierdalam w ciąży za dwoje bo nikt wcześniej nie umiał obsługiwać sprzętu i jak sie dowiedzieli ze jestemw ciązy to mnie wrecz zalali praca w obawie ze im nikt nie zrobi próbek!! Czulam się zobowiązana wobec tych ludzi i siedzialam w parcy po godzinach by tylko im to zrobić a tak mnie potraktował i docenił!! Z checią bym poszukala sobie innej parcy ale budżetówka dla kobiety w ciąży i z dzieckiem to super sparwa!! do doooopyyyyy
Moze musisz nad nim popracowac? Moze w koncu sie zmieni??? Nie wiem...dronka83 co to k.......... za facet, współczuje ci bardzo.Jakiś debil normalnie.Teraz to kochana się nie denerwuj, nie warto przez taką świnie.

Kochana ja mam najbliżej do bródnowskiego i tam też zamierzam rodzićostatnio tam byłam na KTG (bo się bałam o małego,lenia miał i się długo nie ruszał) i szczerze to jestem zadowolona,bardzo miło mnie przyjęto i nikt mi nie gadał że zawracam gitarę czy coś:-) poród rodzinny jest tam chyba bezpłatny?? koleżanka tam rodziła 10 miesięcy temu i też była zadowolona,warunki może nie nadzwyczajne ale mi na tym nie zależy,ważne żeby mały miał wszystko co potrzeba
ja juz nie czytam opini na yemat warszawskich szpitali bo są bardzo duże rozbierzności miedzy nimi
![]()