misia2010
Fanka BB :)
Dziewczynki juz albo dopiero wrocilam z zabiegu. Bylam taka zestresowana ze. Ale doktor i pielegniarki ladnie sie mna zajeli. Dostalam znieczulenie miejscowe i nawet nie poczulam jak mi to wycieli. Wyniki dopiero beda za 3-4 tygodnie ale doktor powiedzial, ze to raczej nie jest nic groznego. Bylam taka zestresowana, ze ze stolu to w mig zeskoczylam i juz wychodzilam
Ale lekarz jeszcze chwilke mnie zatrzymal i wypytywal jak sie czuje, oczywoscie na sali czulam sie wspaniale ale jak tylko wyszlam stamtad to cala sie zaczelam trzasc. Pielegniarka to zobaczyla i chciala mnie na oddziale zatrzymac ale sie nie dalam i juz jestem w domku:-) Moje kochanie w nagrode ze niby taka dzielna bylam zamowil nam pizze do domciu
a teraz leze jak taki obzartuch i jestem zadowolona. Teraz tylko czekanie na wyniki.... ehhh wytrzymam?
![]()
![]()
Dasz radę, jesteś zuch dziewczyna i nie ma się czym martwić, skoro lekarz powiedział, że nie wygląda to źle. Dobrze, że masz już to za sobą

. Ale doktor i pielegniarki ladnie sie mna zajeli. Dostalam znieczulenie miejscowe i nawet nie poczulam jak mi to wycieli. Wyniki dopiero beda za 3-4 tygodnie ale doktor powiedzial, ze to raczej nie jest nic groznego. Bylam taka zestresowana, ze ze stolu to w mig zeskoczylam i juz wychodzilam
a teraz leze jak taki obzartuch i jestem zadowolona. Teraz tylko czekanie na wyniki.... ehhh wytrzymam?