reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczynki juz albo dopiero wrocilam z zabiegu. Bylam taka zestresowana ze :szok:. Ale doktor i pielegniarki ladnie sie mna zajeli. Dostalam znieczulenie miejscowe i nawet nie poczulam jak mi to wycieli. Wyniki dopiero beda za 3-4 tygodnie ale doktor powiedzial, ze to raczej nie jest nic groznego. Bylam taka zestresowana, ze ze stolu to w mig zeskoczylam i juz wychodzilam:tak:Ale lekarz jeszcze chwilke mnie zatrzymal i wypytywal jak sie czuje, oczywoscie na sali czulam sie wspaniale ale jak tylko wyszlam stamtad to cala sie zaczelam trzasc. Pielegniarka to zobaczyla i chciala mnie na oddziale zatrzymac ale sie nie dalam i juz jestem w domku:-) Moje kochanie w nagrode ze niby taka dzielna bylam zamowil nam pizze do domciu:-p a teraz leze jak taki obzartuch i jestem zadowolona. Teraz tylko czekanie na wyniki.... ehhh wytrzymam?

Dasz radę, jesteś zuch dziewczyna i nie ma się czym martwić, skoro lekarz powiedział, że nie wygląda to źle. Dobrze, że masz już to za sobą:tak::tak:

reklama
Dasz radę, jesteś zuch dziewczyna i nie ma się czym martwić, skoro lekarz powiedział, że nie wygląda to źle. Dobrze, że masz już to za sobą:tak::tak:

Dziekuje za slowa otuchy:-)

Albo mi się wydaje, albo miałam już 3 skurcze.... i to bardzo silne!!!! od godziny 20... Poleżymy troszkę i zobaczymy.. Nie chcę jeszcze rodzić!!

wez nospe i postaraj sie rozluznic, bedzie dobrze:tak:

mcgosia83, ja mam takie kłucia jak idę za szybko, też z prawej strony, jakby w pachwinie. Dlatego teraz staram się wychodzić z zapasem czasu, żeby wszędzie dojść powolutku;-)
Poza tym wieczorami mnie tak brzuch "ciągnie", ale to pewnie od moich wzdęć:zawstydzona/y:

mloda_mamusia1, a to może są te skurcze Braxtona-Hicksa Skurcze Braxtona-Hicksa Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży ? Jeszcze nie te porodowe, mam nadzieję...:szok:

dziewczyny a macie czasem kłucie w podbrzuszu?
mnie już kilka razy to spotkało, zwłaszcza jak szłam ...takie nie przyjemne kłucie w podbrzuszu z prawej strony. :sorry2:
Kochana ja tez tak mam ostatnio, oprócz tego mam wrażenie jakby Jaś bardzo mocno uciskał mi tam na dole, czasami to nawet nie mogę chodzić bo czuje jakbym miało mi coś zaraz wypaść. Okropne uczucie:-(

reklama
Daria_b525, ja tak trochę nie na temat. Ty na pewno masz 6 miesięcy i 12 dni?
Masz termin dzień wcześniej niż ja, a to już przecież 7 miesiąc (29 tydzień)...
Czy ja źle liczę?:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry