Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wspolczuje dziewczynki!!! Ale juz niedlugo, dacie rade 

MISSI sto lat i oby wszystko się po waszej myśli poukładało
co do leżenia to ja mam tez już dość i biodra mi czasami pękają ale spoko dajemy rade ja za bardzo ie mogę siedzieć więc jak już wymiękam to na pleckach leżę
PATINKA tobie też samych dobrych wieści życzymy
ale do toalety i po jedzenie to mam pozwolenie od gina:-) chociaż to;-)buuuuuuuuu :-(no niestety. podobno sie nie nadaje.
Mam pytanko jeszcze do Was. W nocy jak się przebudzam do WC to mam prawie albo zawsze twardy brzuch...nic mnie to nie boli,nie ciągnie,nie kuje ale czy to jest normalne? Zapomniałam ostatnio zapytać się gina o to :-(
- OOOoooooOOOOOooooo to suuuuuperrrr Rybka!!! jeszcze faktycznie nas przenosiszwitajcie
u nas wczoraj zanotowaliśmy spadek formy psycho-fizycznej
ale dziś jest ok
my już po wizycie i same dobre wieści
szyjka się trzyma
mały waży 2300g
leki utrzymujemy
dysproporcje między główką nóżkami a wiekiem ciążowym są ale wszystko może się pozmieniać
jestem znów pozytywnie naładowana
i dostałam pozwolenie na kąpiel w wannie
trochę was nadrobię
do później
a wlasnie wczoraj wieczorkiem myslałam o Mateuszku i mialam zapytac jak te Jego komory czy cos wiadomo...No to trzymam kciuki zeby to wszystko bylo pomyłką - trzymam kciukasy za wizytkeWitam! Ja tylko na chwileczke. I zmykam do lekarza. Już dzwoniłam i dzisiaj nie odwoływał więc dowiemy sie co i jak. Troszke jestem podenerwowana. Mały sie strasznie wierci hihi ale mimo tego że czasem zaboli to takie niesamowite uczucie!! Będzie mi tego brakowalo. Widze ze niektóre z was już prawie spakowane. Eh a ja jeszcze podkładów nie mam ani nic. Tzn u mnie akurat podkładów nie trzeba, tylko te wielkie podpaski i majteczki. No i koszule nocne. aaaaaaa
Dobra ja lece bo czas leci. Buziaki. Miłego dnia. :-)
aa jeszcze Mississ wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Dużo zdrówka i miłości!! I pięknego dzidziusia w brzuszku!!:-)
No właśnie nie wiem co się dzieje z tym moim suwaczkiem, ale już nie mam nerwów go znów tworzyć. Termin mam na 2 marca![]()

bo 4 stycznia miał 1930g