rybka_24
Fanka BB :)
To rośnie synek :-) Jeśli dobrze policzyłam to jeszcze 18dni i już będzie miał prawie 3kg![]()
jasne do 5 dojdzie w takim tempie jeśli 400g tygodniowo by przybierał szok

ale wiem z doświadczenie że na usg trzeba brac poprawkę

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To rośnie synek :-) Jeśli dobrze policzyłam to jeszcze 18dni i już będzie miał prawie 3kg![]()

no wlasnie wszyscy maja tylko pomaranczowy.. szlag by to trafil..
zreszta zobaczymy.. jeszcze pogadam z Karolem
moze da sie przekonac, ze pomaranczowy to nie jest damski kolor![]()

Witam Was kochane! Chciałam Was spytać bo może któraś jest zorientowana w temacie, mianowicie jak się dowiedzieć czy przysługuje mi ten dodatek na czas ewentualnego urlopu wychowawczego??? Jesteśmy oboje z mężem zatrudnieni ale nie mamy dużych zarobków a ja cały czas myśle o wzięciu wychowawczego i nie wiem może gdybym ten dodatek dostała to zdecydowałabym się zostać z dzidziusiem dłużej w domu...
Witam
Ja też dołączam do dziewczyn które nie mają spakowanej torby ani upranych ubranek. A prałyście pieluszki tetrowe czy kocyki?
witajcie
u nas wczoraj zanotowaliśmy spadek formy psycho-fizycznej
ale dziś jest ok
my już po wizycie i same dobre wieści
szyjka się trzyma
mały waży 2300g
leki utrzymujemy
dysproporcje między główką nóżkami a wiekiem ciążowym są ale wszystko może się pozmieniać
jestem znów pozytywnie naładowana
i dostałam pozwolenie na kąpiel w wannie
trochę was nadrobię
do później

Rybka wielki chłopak z Twojego Mateuszka...ja mam termin na 10marca (choć ostatnio gin z USG wpisał mi 8marca) a mój Mikołaj ważył na ostatniej wizycie (5stycznia) 1800...i to ja myślałam że mój jest wielki hehe:-)

a tu początek 33tygodnia
zobaczymy za 2 tygodnieHmmmm, ciekawa teoria. Pieron wie czy tak nie zrobili... Bo same pomaranczowe im zostalyTeraz to wszyscy kreca...

Ale będę sie śmiała jak urodzisz po terminie z tego wszytskiego.![]()

. Ja bez wanny bym nie dała rady, uwielbiam się wylegiwać.