k_aralajna
Fanka BB :)
hm widze ze coraz wiecej dziewuszek po szpitalach
a ja sie zmeczylam zakupami itp ale wyniki krwi i moczu idealne...

a ja sie zmeczylam zakupami itp ale wyniki krwi i moczu idealne...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

GRATULACJE!Mocno trzymam kciuki za Madzię!!!
Muszę się pochwalić, że wygrałam w konkursieOpiekacz do chleba, mamy jeden, więc chyba sprzedam
O takiFarciara ze mnie ;-)
Wypiekacz Moulinex OW5003 chleb bulki ciasta (917585945) - Aukcje internetowe Allegro

Hej dziewczyny. Patrze wiekszość chyba niespakowanych. Ja już mam to za sobą. Wiele tego nie jest gdyz w klinice w ktorej bede rodzic wymagaja tylko rzeczy dla siebie. I to bardziej tych osobistych typu kapcie koszula szlafrok itp
Ale to wszystko zalezy od sytuacji. Bo czasem moze byc tylko kroplowa. Ja jak lezalam, to wszystkim czterem babeczkom, wszystkie po terminie dawali ten zel i wszystkie wyjechaly na porodowe 
Hej dziewczyny. Patrze wiekszość chyba niespakowanych. Ja już mam to za sobą. Wiele tego nie jest gdyz w klinice w ktorej bede rodzic wymagaja tylko rzeczy dla siebie. I to bardziej tych osobistych typu kapcie koszula szlafrok itp
To chyba jej zrobili przy okazji tzw masaż szyjkii wyszło na to, że najgorsze w tym wywoływaniu jest moment nakładania żelu na szyjkę, żeby było rozwarcie, ona po prostu WYŁA![]()
![]()
. Słyszałam, że to boli bardzo 
GRATULACJE!
a jaki to konkurs??? też bym chętnie cos wygrała hehehe![]()
No to kochana masz szczęście gratuluje wygranej.:-)
Trzymam mocno kciuki za madzię oby wytrzymała jak najdłużej.