Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale moze mimo to cos sie zdziała w sądzie
Ja Wam powiem ,że mag349 jest w szpitalu ... leży ... jest wkurzona, bo żadnych oznak nie ma ,ale kazali jej czekać na rozwój akcji...
bo i tak ma mieć chyba CC z tego co pamiętam, miała przeciwwskazania na poród naturalny...
I ja niby też mam termin na 1 marca ,ale to z USG...
Ja Wam powiem ,że mag349 jest w szpitalu ... leży ... jest wkurzona, bo żadnych oznak nie ma ,ale kazali jej czekać na rozwój akcji...
bo i tak ma mieć chyba CC z tego co pamiętam, miała przeciwwskazania na poród naturalny...
I ja niby też mam termin na 1 marca ,ale to z USG...
No jak to zdziałasz bo przecież jako ojciec ma obowiązek płacić alimenty. A jak nie on to zasięgnij porady prawnejczy obowiązek nie spada na jego rodziców. Na pewno znajdziesz gdziesz info o pomocy dla takich kobiet jak tykróliczątko o drugie to nie muszę się martwić , a on do seksu ze mną jak wół do karety, u nas seks to naprawdęęęę była żadkość..
moniska my się 3 razy wyprowadzaliśmy i nawet ten paragon od wózka gdzieś zaginął, nie mam żadnych paragonówale moze mimo to cos sie zdziała w sądzie