Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sebus ok !!!
Wogole jak go zobaczylam to si rozryczałam jak glupia hehe tyle go nie widzialam. Tak potwornie tesknilam.
A zareagowal nawet dobrze. Patrzal na niego. ja mu mówie ze to jego braciszek ze był u mamusi w brzuszku to pokazywalna małego paluszkiem. Potem poszlismy do driguego pokoju i z K podgladalismy jak mu dawał czesc przez szczebelki w lozeczku. Potem jeszcze buzi mu dawał wiec narazie ok. Tylko ze Krystian nie placze wogole. Je co 3 godziny a tak to ciagle spi wiec jakby go wogole nie bylo. I narazie Sebusiowi to wszystko jedno bo jest wsumie tak jak bylo. Ale zobaczymy pozniej jak maly tez zacznie sie domagac mamy)
Ooo czarnuszka :-) Kurcze zazdroszcze ci takiego grzecznego dziecka. Moja małpa dzisiaj w nocy co 1-2 godziny sie budziła a od 8 spac nie chciała. zasneła o 12 o własnie drze mordkę
lece!

Czarnuszka super opowieśćJa też już chcę!!!!! Powiedz jak synek zareagował na braciszka młodszego??

Warunki i opiekę?? Bo chyba za nic nie płaciłaś i nie byłaś ich pacjentka a poród wspominasz dobrze to chyba nie jest tak źle
Nie sądziłam że za 1ym razemsię pokarze.
A wy jak go zlikwidowałyście?? Co radzicie??
Ccaroline, Natalka zabarykadowała się w łonie i ani rusz ... w sumie to przy takiej pogodzie to się dziecku nie dziwie - mądre dziewcze :-)

Czarnuszka Twój suwaczek odchudzający mnie rozbraja heheh - widziałam Twoje zdjęcie ze starszym dzieciątkiem ... naprawdę śliczna dziewczyna z Ciebie :-)

Jak tylko będzie gotowe, część jedzie do Ciebie;-)

Dronka.. hmm.. nie wiem czy czytalas moja opowiesc z porodowki. Generalnie i w skrocie.qrcze dziewczyny zauważyłyście że 2 dzieci rodzi się lżej i szybciej? haha zachęta na kolejnego brzdąca
czarnuszka super suwaczek:-)
monisKa a jak wspominasz szpital??Warunki i opiekę?? Bo chyba za nic nie płaciłaś i nie byłaś ich pacjentka a poród wspominasz dobrze to chyba nie jest tak źle
Heheheno chyba jej dobrze, mam dzisiaj jakieś skurcze, ale wszystko to jest nieregularne
![]()