Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
heja..
moja nocka taka sobie, ciagle miałam brzuchol twardy jak kamien i cos tam w jajniolach pobolewało a teraz luz blus...
kupa sniegu pełno słonca pieknie jest ale wiosne juz chce...slisko jak diabli wczoraj mialam niezla przygode o mało co i bym miała niezłe bum :/
Zazdroszcze rozpakowanym mamuskom ze juz są w domciu z maludami..kiedy u mnie to nastąpi
moja nocka taka sobie, ciagle miałam brzuchol twardy jak kamien i cos tam w jajniolach pobolewało a teraz luz blus...
kupa sniegu pełno słonca pieknie jest ale wiosne juz chce...slisko jak diabli wczoraj mialam niezla przygode o mało co i bym miała niezłe bum :/
Zazdroszcze rozpakowanym mamuskom ze juz są w domciu z maludami..kiedy u mnie to nastąpi

Urodziła
Wczoraj wypróbowałam laktator i troche siary mi pociekło, bo jak dotąd całą ciąże nic mi z cycków nie leciało. Myślę sobie, że może regularne używanie laktatora przyspieszy poród? Szczypanie brodawek mnie irytuje a te zasysanie nawet jest przyjemne
, tylko dzis trochę cycki mnie bolą
, Boze jak ja wytrzymam gdy mały będzie na nich cały dzień wisiał
- przeraża mnie to bo kilogramów nie ubywa
Teraz to albo na dniach urodzę, albo rozrosnę się do niewyobrażalnych (dla mnie) rozmiarów
Nie magłaby matka natura zrobić jakiegos standartu