kaaha
Fanka BB :)
Ja tez licze na taki szybki niespodziewany porod nie poprzedzony zadnymi skurczami (bo jak do tej por nic nie czuje
) A co do ktg to ja tez chodze prywatnie do gina, ale on 2x w tyg przyjmuje rowniez w przychodni przyszpitalnej. Na ostatniej wizycie czyli tydzien temu kazal mi sie zapisac do tej przycodni na ktg pierwszy raz i to jest za darmo. Bylam w ubiegly czwartek na zapisie i teraz kolejny mam jutro czyli tydzien po tym pierwszym. Piszecie, ze chodzicie nawet co 2 dni na to ktg, a moj gin ostatnio swtierdzil, ze do porodu jeszcze troche i zebym przyszla za tydzien, czyli jutro. Zobaczymy co powie jutro.
A te dziewczyny, ktore jeszcze nigdy nie byly na ktg to si enie martwcie, jesli ciaza przebiega prawidlowo to lekarze zlecja to badanie dopiero ok 38 tc lub przed samym porodem.
A te dziewczyny, ktore jeszcze nigdy nie byly na ktg to si enie martwcie, jesli ciaza przebiega prawidlowo to lekarze zlecja to badanie dopiero ok 38 tc lub przed samym porodem.
teraz już kolej na główkę Maleństwa ! Trzymam kciuki :-)
heheh czyli mój termin pokryje się z terminem oddania kluczy - zastanawiam się kiedy Anthony zechce zawitać na naszym świecie.
Brzuchol się trochę spinał, a teraz boli jak na @, ale ja już nie wierzę w takie numery
ja chcę jakikolwiek znak, że poród się zbliża