reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Siostra mojej dobrej kolezanki miala to samo. Przestala czuc ruchy, pojechala do szpitala i powiedzieli ze sie dziecko udusilo. Kazali przyjsc za kilka dni na wywolanie porodu! I musiala chodzic z martwym dzieckiem w brzuchu, a potem je rodzic SN

reklama
kurcze, lekarze są bezduszni, w takiej sytuacji powinna byc od razu cesarka, kobietę uśpić, żeby nawet nie pamietała.
ale tak myślę: yra, ta biedna dziewczyna miała termin na 9 sierpnia, to już przenosiła 10 dni i lekarze nic?? ile czasu sie czeka?? nie do tygodnia??

ale mi Franuś urządził koncert przed chwilą, chyba ze 40min krzyk był i tylko ręce były ok, a on prawie 9kg waży, więc ledwo dawałam radę, szczęśliwie w końcu zasnął...uff..no i znów jęczy:-(

biedna dziewczyna- az ciarki przechodza ;(((,

mirosia - a na jakiej ulicy jest ten aldik? i jaki smak brałaś ? a i ile mniej wiecej kosztuje ?

Ja brałam jagodowy i zamawiałam w aldiku na ul. Gorczańskiej, ale jest też na ul. Braci Wieniawskich, obydwa są na osiedlu Czechów. To są skleby spożywcze i mają swoją piekarnię i cistkarnię. Tu jest link do ciastkarni http://www.ciastkarnia.aldik.pl/index.php?i=4
Za 2kg tortu na chrzciny z przystrojeniem zapłaciłam 76zł.

kurcze, lekarze są bezduszni, w takiej sytuacji powinna byc od razu cesarka, kobietę uśpić, żeby nawet nie pamietała.
ale tak myślę: yra, ta biedna dziewczyna miała termin na 9 sierpnia, to już przenosiła 10 dni i lekarze nic?? ile czasu sie czeka?? nie do tygodnia??

każą nosić w sobie to biedne martwe maleństwo ...nie mieści mi sie w głowie...jak w średniowieczu

to się stało tydzień temu, była 1-2 dni po terminie, tak to prawda , urodzić martwe dziecko, męczyć się kilka godzin i wiedzieć że nie usłyszy się płaczu dziecka

reklama
Do góry