reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka.

A ja tak sobie sie wyspałam,szlismy spac o 23.30 tzn ja,Bartus predzej o 5 rano cos postekiwał a po 7 musiałam wstac,bo synus wołał "matko daj mleko":)
Pogoda ładnai dzisiaj jedziemy na kontrole zobaczymy co słychac u Bartusia czy musi dalej sie inhalowac,chociaz ja widze duuuzą poprawe.Ja jem sniadanko,a synek szaleje w lezaczku i głosno gada po swojemu do zabawek.

Dobrego dnia:)

reklama
Dzien Doberek!
Alez jestem niewyspana....Mlody chyba nie za bardzo chce sie przyzwyczaic do swojego lozeczka od tych wszystkich wyjazdow....Spal u mnie na rekach(czego nigdy nie robil!) cala noc....Dobrze, ze przynajmniej teraz moze spac....

Dobrze, ze nie mam polskiej tv, bo bym chyba butem rzucila w tego spikera, co takie glupoty gada na wizji o in vitro...Zgadzam sie totalnie z polusia!

Dzięki dziewczyny za wsparcie! Malutki cały i zdrowy śpi słodko. Teraz dopiero rozumiem swoich rodziców i ich strach o mnie. A jak kiedys słyszałam "zobaczymy jak będziesz miała swoje dziecko....." to działało to na mnie jak płachta na byka.;-)

Polusia Bardzo to przykre! Życzę aby szybko udało im się znów zafasolkować i donosić do końca zdrowe dzieciątko!
ajentka wspolczucia, alez sie najadla strachu pewnie!Ja to bym chyba zawalu dostala....

frotka buziaki dla Milenki wielkie!!!

Udanego Dnia!

dzień dobry :-)

no cóż, jedynka jest bardzo pro- nie wiem co ;-) wiem o tym, ale i tak mnie wkurzył :/

wczoraj wieczorem miałam atak rwy kulszowej, az musiałam przeciwbólowe brać- pierwszy raz!! :-( myslałam, ze będę płakac z bólu :-( a moje niewyrozumiałe dziecko obudziło się o północy i prawie do 2 nie spało, ale nie chciała leżeć w łóżeczku, nie nie, tylko rączki :-( potem o 4ej powtórka z rozrywki... myslałam, że pośpi dłużej rano- 7:30 pobudka i nie dała się namówić do spania. ech ;-)

dziś piekna pogoda i nawet nie wieje- idziemy do sklepu z zabawkami :-D
Ol pełza po całej podłodze, a najbardziej interesuje ją kominek... :/

Ajetnka biedny Marcelek - dobrze ze na strachu sie tylko skonczylo:)
Nessia moja tez ma blizny na buzi- dokaldnie 4 dziurki...o reszcie ciala nie wspomne:( ale podono maja z czasem zniknąć!! Mnie to nie pociesza bo u mojej niuni na około blizn na twarzy powyskaliwaly takie biale krostki takie dziewne....czekam cierpliwie do 15 bo mamy szczepienie i sie podpytam o nie:/
Frotka buziaki dla Milenki:*

Ajentka szok ! Historia jak z filmu .... ktoś tam na górze trzyma za Was kciuki :) Bardzo się cieszę, że wszystko skończyło się TYLKO na strachu.

Dzisiaj dostałam prezent od Antka mego w postaci snu do UWAGA ... 10:30 !!! Wcześniej troszkę tatuś pobawił i pierś w ruchu również była ale tak długo już daaawno nie spaliśmy. Teraz jemy późne śniadanko.

dzieńdoberek:)Nocka przespana , pobudka o 6 jak codzień ale dospałyśmy godzinkę do 9:)
Polusiu tak mi przykro...Podzielam też Twoje zdanie :) Mam nadzieje ,że przyspieszone prace nad ustawą in vitro dużo zmienią:)
Neska ,nie niepokoi Cie przyczyna ,dlaczego synek szkoły nie nawidzi???Może idż z nim do psychologa?
Ajentka to straszne chwile przezyłas,współczuje kochana:* Sama będę bardziej uważała teraz.
TVP 1 no tak , mówia co im napiszą...Nie ogladam tego wogóle .
Dziekujemy wszystkim za życzonka i buziaczki:):*

Hej dziewczyny mamy zabka!! Wczoraj wyszedl. I mam pytanko czy przy zabkowaniu moze byc katar? Bo tak jej leci z noska i to taki zadki. A jak wczoraj bidulka piszczala ale w nocy w miare ladnie spala.

Ajetnka biedny Marcelek - dobrze ze na strachu sie tylko skonczylo:)
Nessia moja tez ma blizny na buzi- dokaldnie 4 dziurki...o reszcie ciala nie wspomne:( ale podono maja z czasem zniknąć!! Mnie to nie pociesza bo u mojej niuni na około blizn na twarzy powyskaliwaly takie biale krostki takie dziewne....czekam cierpliwie do 15 bo mamy szczepienie i sie podpytam o nie:/
Frotka buziaki dla Milenki:*

Mojemu tez takie cos wyskoczyło,jak sie powiekszyło pielegniarka to wycisneła był takie cos białego i wiecej nic nie wyskoczyło.

Frotka duuuzego buziaka dla Milenki chyba najstarsza jest z kobitków:)
Agulka gratuluje zębolka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry