witajcie
u mnie dzisiaj pracowity dzień bo miałam gości no i obiad przygotować wszystko przygotować posprzątać roboty tyle co nie miara, przez cały weekend nie miałam kiedy nastawić nawet prania
ja nie wiem ale ogólnie to w połowie soboty nie mogę się doczekać poniedziałku kiedy w końcu pójdę do pracy i w spokoju na siedząco nie w biegu wypije kawę, w domu co weekend to mam taki zapiernicz ze nie wyrabiam, w pracy roboty tez mam sporo, ale chyba mniej niż w weekend w domu i jakoś znajdę zawsze chwile żeby się zrelaksować a w domu nie ma kiedy, w dodatku wczoraj Krzycho cały dzień się darł dosłownie darł i już po południu miałam go serdecznie dość i byłam wściekła na niego, nie wiem o co mu się rozchodziło czy zmęczony, czy to przez katarek czy przez to ze nikt nie miał czasu żeby kolo niego siedzieć i się z nim bawić
a wracając do programu "mam talent" to moim zdaniem powinien być wprowadzony minimalny wiek uczestników tzn min 18 lat, takie male dzieciaki jak tam przychodzą zbyt emocjonalnie do tego podchodzą i nie potrafią traktować tego jako zabawy no i wtedy odpadają wątpliwości kto rozdysponuje za dziecko wygraną bo wtedy już samo może decydować na co kasa idzie