M
myszowata
Gość
ale jestem happy, goraczki nadal brak!jupiii!!!
Tylko kupka po tym antybiotyku rzadka...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
pawelek nienawidzi lekow i przyjecie kazdej dawki to dla niego dramatale co zrobic
jak juz daje to daje tak jak powinnam, dzis uzupelnilam o polowe, 1 ml chyba takiej roznicy nie zrobi...
a z tymi szczepieniami to wiesz... ja akurat jestem innego zdania - bardziej balabym sie nie zaszczepic dziecka![]()
ja też! Nie wyobrażam się nie szczepić, ale pediatra mi mówiła, że jest coraz więcej rodziców, którzy nie godzą się nawet na szczepienia obowiązkowe...
Witam sie! U nas nocka srednia. Oli zle oddychac przez ten katarek. A nasz p. pediatra nic nie polecila. Tylko woda morsta i odciaganie. Niestety katar gesty i gleboko, ciezko wyciagnacMoze cos doradzicie??!!
reni jusis to mnie po prostu leczy, aż się słuchać jej nie chce, nie szczepi bo przecież jej dziecko do 1 roku życia jest tylko na piersi i nie wychodzą z domu, to ciekawe jak jest na wizji a ciągle w tym DDTVN jest to ciekawe co to dziecko je jak jej nie ma, denerwuje mnie po prostu, nie bylo o niej slychac nic, urodzila dziecko zrobila sie eko mama i teraz jest bardzo medialna co nie.
U nas tez nie ma problemu z jedzeniem przed snem. Ola zjada 210 ml mleka plus trzy miarki kleiku kukurydzianego lub ryzowego i co i dalej sie budzi:-( Dwa dni temu w nocy zjadla 3 butle mniej wiecej po 150 mlDzis tylko jedna 180 ml, ale pobudek bylo wiecej:-(
reni jusis to mnie po prostu leczy, aż się słuchać jej nie chce, nie szczepi bo przecież jej dziecko do 1 roku życia jest tylko na piersi i nie wychodzą z domu, to ciekawe jak jest na wizji a ciągle w tym DDTVN jest to ciekawe co to dziecko je jak jej nie ma, denerwuje mnie po prostu, nie bylo o niej slychac nic, urodzila dziecko zrobila sie eko mama i teraz jest bardzo medialna co nie.
Przepraszam, ze nie odpisalam. Mialam na mysli ale jakos wylecialo mi z glowy. Nie, ja mieszkam na podkarpaciu. A dokladnie miedzy Dębicą a Milecem.
Super, ze z franiem juz lepiej. Oby szybko wyzdrowial!! Moja Ola tez nie nawidzi lekarstw. W szpitalu byl koszmar, musielismy ja we dwoje trzymac.
Witam sie! U nas nocka srednia. Oli zle oddychac przez ten katarek. A nasz p. pediatra nic nie polecila. Tylko woda morsta i odciaganie. Niestety katar gesty i gleboko, ciezko wyciagnacMoze cos doradzicie??!!
My dzis z M idziemy do kina. Taki maly prezent z okazji rocznicy slubu od siostry. A ona zajmuje sie Ola![]()
Milego dnia!