polusia
kocham moje dziewczyny
dokładnie moja glizda tak ma jak się złości, do tego jeszcze się nadyma i robi czerwona jak burak i wrzask na pół wsiWasze jak się złoszczą wyginają się tak do tyłu? Niko pierwszy raz chyba miał takiego nerwa :O
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dokładnie moja glizda tak ma jak się złości, do tego jeszcze się nadyma i robi czerwona jak burak i wrzask na pół wsiWasze jak się złoszczą wyginają się tak do tyłu? Niko pierwszy raz chyba miał takiego nerwa :O
.

Nie zauwazylam, tzn. nie poczulamja mowie tym pampom nie. smierdza ze hej
Dobrze, ze Franio ma sie lepiej. Oby tak dalej! A Tobie zycze udanego wypoczynku!Franio dziś zjadł obiad dwu daniowy. Rosół z kluskami, ziemniaki, marchewkę i mięso gotowanepotem na podwieczorek całego banana z jogurtem. Apetyt wrócił
super. Wiem że zapychalam go kaszkami. Teraz chodziliśmy za rączke po całym domu
i szykujemy kolacje. Jutro jedziemy na cały dzień do Kalisza, to taty, na giełdę, do znajomych i na koncert WOŚP. Gra u nas Indignio, Abradab i Kayah
więc będzie na pewno fajnie.Poza tym odpoczne od teściów
bo zostanę tu na tydzień
M.ma urlop i będzie ze starszymi. Będzie mial czas na przemyślenie paru spraw
![]()
miłego wieczoru!!!
Oby Redanek byl zdrowy na jutrzejsza uroczystosc.Ja tez sie czesto denerwuje, jak Redan nie chce zjesc, no ale zmuszac gonie bede. Czesto jak nie chce np. kaszki to daje jogurt, z reguly go zje, ale jak nawet jogurtu nie chce, to daje cyca. Ale bywaly i dni, ze nic caly dzionek potrafil nie jesc.
Dzisiaj znowu goraczka wrocila i caly dzien na rekach. Odkad zaczelam mniej go karmic piersia caly czas chory :-( Pewnie i zlobek swoje robi....
Jutro chrzciny, mam nadzieje temperatura spadnie...
Asia duzo sil zycze. I odpoczywaj jak tylko jest okazja.Ja już trzeci dzień taka słaba jestem, chyba przez tą pogodę. Dzisiaj cały dzień lało
Szymcio odmawia jedzenia obiadu. Daję tylko jedno danie, a on zje kilka łyżek i zaciska buzię. Także łączę się w bólu Nesiaa.
I idzie nam czwarty ząbek![]()
Adaś tak robi ostatnio nagminnie. Buntownik z niego że hejWasze jak się złoszczą wyginają się tak do tyłu? Niko pierwszy raz chyba miał takiego nerwa :O