Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niby ze zlosci, ale mojemu przeszlo. Teraz jak sie zlosci to prostuje plecy i ciagnie sie za uszy albo drapie po glowie z tyluMonika, ale to jest takie typowe ze złości.
Sprzedałam ubranka po Adasiu na all za 235 zł![]()

. No ale chociaż część odzyskałam i się cieszę, bo nie mogłam się zabrać za to wystawianie od kilku miesięcy ;-). Kupa z tym roboty (ty akurat wiesz najlepiej
).ehh. no niestety, jak sie chce ladnie przedstawic towar to trzeba troszke pracy w to włożyć.Na pewno więcej zapłaciłam. No ale chociaż część odzyskałam i się cieszę, bo nie mogłam się zabrać za to wystawianie od kilku miesięcy ;-). Kupa z tym roboty (ty akurat wiesz najlepiej
).
, nie płakał tylko marudził, noszenie na rękach, próba spania z nami ale on nienauczony więc skończyło się wrzaskiem, posmarowałam dziąsełka dentinoxem, dostał butlę, wypił prawie całą. Nic nie pomagało. W końcu wymęczony padł z moją buzią przy jego i moim wygiętym na maksa kręgosłupem bo on leżał w łóżeczku, a mój kręgosłup i tak czuje się do doopy po całym tygodniu pracy;-) Obudził się ostatecznie o 8 więc po obudzeniu chodziłam do tyłu. Na 12 poszliśmy na basen i w mamę wstąpiły nowe siły. Muszę się pochwalić że moje dziecie uwielbia nurkowanie i utrzymuje się sam na powierzchni tylko główkę ma opartą na moim ramieniu a tak macha nogami pupę albo brzuszek wypina do góry i pływamy.:-) poza tym jak go najdzie to śpiewa w tym basenie i kwiczy radośnie naookoło, a reszta ma radochę
A i pełza po całym domu, na czworaczkach w miejscu i kiwanie a zwiedzanie ma obcykane pełzając zasuwa że nie można go spuścić z oczu bo ostatnio spanikowana że zginęło mi w domu dziecko
znalazłam go w ciemnej łazience, UWAGA gdzie? przy otawartej zmywarce

bo tam mamy zmywarkę;-)