Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ta twoja kuzynka skąd sie urwała?DO lekarza nie chodzi ,ze nie wie jak karmic zdrowo?
No, ale znam też osobę, która podobnie robiła z tym, że u dziecka starszego trochę bo chyba ok 6 miesięcy i jak lekarz powiedział, że absolutnie to ona na to, że od wieków tak się dzieciom dawało, więc....Więc niektórym sie nie wyłumaczy niestety.Myszowata Ty nie masz czy nie miałas urodzinek?Gdzieś cos nie doczytałam?nesiaa manna na krowim mleku dla 2-miesięczniaka- pomysłowa!!!No, ale znam też osobę, która podobnie robiła z tym, że u dziecka starszego trochę bo chyba ok 6 miesięcy i jak lekarz powiedział, że absolutnie to ona na to, że od wieków tak się dzieciom dawało, więc....
a pozniej to juz bylo mu za malo bo ze wzgledu na Frania AZS ja malo urozmaicone menu mialam, a maly ssak wyssysal ze mnie tyle, ze zaczelam chydnac kilokgram dziennie
i oczywiscie coraz slabsza przez to bylam, wiec po ok 4 mc moja przygoda z karmieniem sie zakonczyla i smutno mi z tego powodu, bo bardzo chcialam karmic piersia jak najdluzej